Хороскоп за 25.08-31.08 2014 г.

Хороскоп за 25.08-31.08 2014 г.

Овен (21.03–20.04)

Овни, през тази седмица не показвайте наяве отрицателните страни на характера си, тъй като това може да попречи на бъдещи бизнес отношения. Премисляйте ситуациите и вземайте решенията със спокойствие.

По отношение на работата или бизнес делата си можете да бъдете спокойни – Богиня Фортуна ще излива щедрия си рог върху Вас.

Възможни са леки ставни неразположения, но като цяло – здравето и енергийния Ви баланс ще са в добри параметри.

Телец (21.04-21.05)

Телци, тази седмица не изисквайте прекалено много от обкръжаващите Ви хора, тъй като и Вие няма да сте в състояние да изпълните техните изисквания.

Седмицата предвещава латентност в делата и личните Ви отношения, така че по-добре оставете нещата да си вървят. Приемете, че имате кратка нужда от почивка и релаксирайте.

Здравето и енергийният Ви баланс ще са в добри параметри.

Близнаци (22.05–21.06)

Тази седмица при Вас, Близнаци, ще се наложи да бъдете внимателни в емоционалните си отношения.

Нов любовен трепет или дълбока симпатия към човек извън семейният Ви кръг ще направи така, че ще завладее съзнанието Ви и ще Ви накара да се раздвоите, при което ще си създадете нереален свят, и е възможно лесно да се изгубите там, или пък – да не искате да излезете от него, така, че – сте предупредени.

Здраве и финанси – в добри параметри.

Рак (22.06–23.07)

Раци, понякога премълчаването на нещата към обкръжаващият Ви свят е ненужно и обременяващо. За това, кажете си какво Ви измъчва, а пък – отсреща да се сещат накъде трябва да завъртят посоките.

Седмицата за Вас ще се окаже динамична и интересна, за това не се отдръпвайте назад, а се сдобийте със запас от положителна енергия и ще видите как ще разрешите много неща, които са Ви тежали.

Работа, пари и здраве в добри параметри.

Лъв (24.07-23.08)

Лъвове, благоприятните аспекти на планетите Ви говорят, че можете вземете нещата в свои ръце, и това към което се стремите ще има гарантиран успех.

Възможни са предложения за пътувания свързани с работата, които можете спокойно да приемете и там също ще бъдете доволни от себе си и усилията, които сте положили.

В емоционален аспект поддържате добро темпо, но давайте също от Вас.

Здраве в добри параметри.

Дева (24.08-23.09)

Деви, тази седмица навлизате в добър аспект и можете да си позволите поемането на допълнителни задачи с които ще се справите добре.

Добрият Ви нюх към организирането на нещата ще е във Ваша полза, така че – смело напред.

За тези от Вас, които се занимават със собствен бизнес, добре е да се огледате и да въведете нещо ново към дейността Ви.

Любов и здраве в добри параметри. Приходи – с тенденция към подобрение.

Везни (24.09-23.10)

Везни, през седмицата Ви очаква известна натовареност, но както винаги – ще се справите и с тези предизвикателства. Ще имате възможност за изяви и това ще наложи да реорганизирате вижданията се в по-широк и перспективен план.

Нови приятелства и емоции също не биха се поколебали да Ви хванат за ръка.

Здраве и приходи – в добри параметри.

Скорпион (24.10-22.11)

През тази седмица ще разберете, че някои идеи, които сте поддържали от дълго време – не намира почва и ще трябва да ги изоставите.

Внимавайте много с „приятелско“ предложение – възможно е да търсят жертва, вместо да Ви бъде направена услуга.

За семейните под знака на Скорпиона са възможни неблагоприятни сътресения, но сетивността която притежавате, ще Ви помогне да пооправите ситуацията.

Здравето Ви е в добри параметри, работа във възход и увеличаване на парични постъпления.

Стрелец (23.11-21.12)

Стрелци, тази седмица при Вас ще е в леко латентно състояние, тъй като Вселената Ви е подготвила в скоро време – добър подарък.

Там ще Ви е необходима положителната енергия, която можете да раздавате така, както никой друг, така че се пригответе за празници, идващи един след друг.

Здраве, работа и пари – в добри параметри.

Козирог (22.12-20.01)

При Вас тази седмица ще се наложи да се справите със стари незавършени дела. Изоставили сте нещо, което е трябвало да свършите, но сте го отлагали. Докато не затворите стари цикли, не можете да вървите към следващ такъв. Бъдете по-сериозни и по-бързи в делата си.

Тази седмица ще е добре да се въздържате и от ненужно харчене на пари или взимане на заеми.

Работа и здраве – в добри параметри.

Водолей (22.01-19.02)

Водолеи, тази седмица ще Ви се наложи да взимате крайни решения.

Имате материални въпроси за разрешаване, пазете се от загуби – материални и финансови.

Здраве и работа – в добри параметри.

Риби (20.02-20.03)

През тази седмица ще имате своите шансове за допълнителни приходи. Избягвайте конфликтите с висшестоящите на работното място.

В личен план – избягвайте недоразумения с близките до Вас хора.

Здраве в добри параметри.

Хороскопа е изготвен от Даниела Герасимова

http://5thelement.magicmind-bg.com/

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!

Трябва да сте влезнали в системата, за да оставяте коментари към офертите