Хороскоп за 18.08-24.08 2014 г.

Седмичен хороскоп за 18.08-24.08 2014г.

Овен (21.02–20.04)

Овни, скоро ще имате нужда от приятелско рамо, така, че се оставете на добрите намерения на хората около Вас.

Планирайте добре седмицата, защото от самото начало Ви очаква интензивна работа и много движение.

Очаквайте добри финансови постъпления, но се постарайте да не изтекат през пръстите Ви.

Към средата на седмицата, добри новини ще отбележат още един бонус към труда който сте положили.

Здраве и енергиен тонус в баланс.

Телец (21.04-21.05)

Тази седмица се постарайте да не заформяте интриги и задкулисни сцени, тъй като нещата е възможно да се обърнат срещу Вас. Кажете ясната си идея направо и така ще си спестите много главоболия. Възможно е да претърпите стресови ситуации, но ще съумеете да се справите с тях благодарение на разума и логиката си.

На работното си място се постарайте да внесете баланс и хармония.

У дома се отпуснете и приемете уюта който близките Ви старателно създават за Вас.

Пари и здраве в баланс.

Близнаци (22.05–21.06)

Тази седмица при Вас, Близнаци, ще се активират взаимоотношения с кръвни роднини и близки до тях. Запазете хладнокръвие и действайте с добри намерения и чувства. Нищо не е загубено, нито пък – толкова страшно. Важното е, че ще си изясните нещата и ще можете да продължите начисто.

Опитайте се да не се раздвоявате между чувство за вина и заслужена победа. Заемете стабилна позиция и се поучете от заобикалящият Ви свят.

На работното място ще имате нужда от зареждане на батериите. Ще се представите добре и шефовете Ви ще изискват от Вас още повече.

Здраве и пари в баланс.

Рак (22.06–23.07)

Раци, ако все още не сте уредили собственият си дом, сега е момента да започнете да мислите и действате, въпреки че на преден план излизат семейният живот и отношения.

Не пренебрегвайте въпроси, свързани със земеделска земя. Бъдете устремени и ясни в решаването на тези въпроси и те ще отбележат успех.

На работното Ви място е възможно да получите одобрение от високопоставени началници, но нека това не Ви главозамайва. Останете самокритични и земни.

Здравето Ви е в чудесен аспект, а потокът от пари започва леко да идва към Вас.

Лъв (24.07-23.08)

Лъвове, не е изключено да се отдадете на удоволствия и романтични връзки, в които ще искате да изразите бохемски начин на живот и вперени във Вас погледи. Да сте център на внимание е тема номер едно, но бъдете предпазливи и разумни, за да не се окаже, че не изживявате нищо повече от един красив сън.

Периода за печелене на пари за Вас е изключително благоприятен, така че се възползвайте в този аспект.

Работа и здраве в добър баланс.

Дева (24.08-23.09)

Деви, тази седмица на преден план излизат леки здравословни проблеми от хроничен характер и въпроси, свързани с мястото на което работите. Не е изключено да потърсите и допълнителна работа, която да е свързана с пътувания, но всичко ще се нареди от само себе си, и за това – не се притеснявайте.

За тези, които поддържат силни любовни отношения, момента е подходящ за правенето на следващата сериозна крачка.

Финансовия Ви свят е леко поразклатен и латентен, но не се отчайвайте – скоро ще увеличите приходите си.

Везни (24.09-23.10)

Везни, през тази седмица при вас ще изникнат въпроси свързани с научаването на новости, нововъведения и всичко, което би Ви помогнало в по-нататъшното Ви развитие. Фазата е – в която сте активни и ще можете да започнете реализирането на ваши идеи или планове.

Не се поддавайте на отрицателни приятелски настроения и запазете енергийния си свят светъл и приветлив, защото ще Ви е нужен, и то – в скоро време.

На работното място и парични приходи сте във възход, здраве – в добър баланс.

Скорпион (23.11-21.12)

Тази седмица при Вас ще дадат особено изражение материалните Ви интереси, както и, не е изключено да бъдете вдъхновени от ново запознанство или любов. При всеки един от двата случая – ще сте доволни.
Очаква Ви предложение за пътуване или работа навън. Обмислете го добре и преценете положителните и отрицателните страни, не бързайте с автоматичното даване на отговор.

Внимавайте от активирането на стари неприятели, защото ще трябва да се справяте с ненужни Ви за момента проблеми.

Здравето Ви е в изключително добър аспект, а работата – сигурна и с добре развиващи се темпове.

Стрелец (23.11-21.12)

Стрелци, Вие сте от съзнателните и практични хора. Таланта и естетичното Ви мислене са на път да изберат много добро решение за предстоящи събития.

Честолюбието Ви ще бъде незаслужено наранено, но не се отдавайте на депресивни състояния – вече сте победител, още преди всичко това да Ви е докоснало.

Пригответе се за предложение, което ще промени живота Ви.

Обърнете внимание на ставни и коремни болки.

Козирог (22.12-20.01)

При Вас – тази седмица ще се наложи да се справите с идеалистични възгледи, които, в края на краищата, ще разберете че не седят реално на настоящият пейзаж.

Проявете смелост и упоритост към възлагането на нови задачи, за да излезете удовлетворени от това, което наистина сте очаквали.

Бъдете внимателни към благ и сърдечен човек, който ще Ви помоли за услуга. Не отказвайте! Това е проба на съдбата към Вас.

Работа и здраве в баланс.

Водолей (22.01-19.02)

Топлота, сърдечност и щастлива любовна връзка ще са адреналина, който ще Ви поддържа тази седмица. Можете, също така, да бъдете в очакване на успешното реализиране на подготвена от Вас сделка.

Упражнете философския си и абстрактен мироглед пред шефовете в работата, което ще Ви извади от незабелязващите се в обкръжаващия Ви колектив, и ще ви даде повече шансове в професионалното поприще.

Здравето Ви е в добър баланс, леко покачване на финансовите приходи.

Риби (20.02-20.03)

Погрижете се за горните си дихателни пътища и се възползвайте от оставащото лято и щедрото слънце.

Очакват Ви промени на работното място, както и приходи, различни от сегашните Ви.

Ще се наложи да активирате интелектуалната си част, за да можете тази седмица равностойно да съперничите на пораждащите се обстоятелства.

Любовните отношения ще отбележат лек спад, но няма да е нещо, което ще промени начина Ви на живот.

Здраве в баланс.

Хороскопа е изготвен от Даниела Герасимова

http://5thelement.magicmind-bg.com/

 

 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!

Трябва да сте влезнали в системата, за да оставяте коментари към офертите