Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Запазете спомените си на цифров носител!

Цена: 7.50 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 15.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 7.50лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 71 ваучера

Условия за ползване:

1. Можете да закупите неограничен брой ваучери, за вас, вашите близки и приятели.

2. Oфертата изисква задължително предварителна заявка на телефони: 02/980 28 57, 0888 138 146, 0897 55 94 53, 0878 188 145.

3. Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.
 
4. Записана заявка може да се отмени не по-късно от 12 часа преди уговореният час за вземане за София, в противен случай ваучерът се счита за невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Всеки закупен ваучер важи за до 1 час видеоматериал, за всеки следващ е необходимо закупуване на нов ваучер или заплащане по стандартните цени на студиото
 
6. Срокът на изработка е от 1 до 3 работни дни в зависимост от количеството на заявката.
 
7. Валидност на ваучерите до 30.04.2014

Адрес и контакт:

София, ж.к. Овча купел 1 506-А

Телефон: 02/980 28 57
Мобилен: 0888 138 146
E-mail: rld_studio@yahoo.com

Работно време:
Понеделник-Петък
9.00 до 18.00
групово пазаруване- 50% отстъпка за прехвърляне на 1 час  видеоматериал от VHS,VHS-C, S-VHS,S-VHS-C,Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV на DVD от RLD studio София! групово пазаруване- 50% отстъпка за прехвърляне на 1 час  видеоматериал от VHS,VHS-C, S-VHS,S-VHS-C,Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV на DVD от RLD studio София! групово пазаруване- 50% отстъпка за прехвърляне на 1 час  видеоматериал от VHS,VHS-C, S-VHS,S-VHS-C,Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV на DVD от RLD studio София! групово пазаруване- 50% отстъпка за прехвърляне на 1 час  видеоматериал от VHS,VHS-C, S-VHS,S-VHS-C,Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV на DVD от RLD studio София! групово пазаруване- 50% отстъпка за прехвърляне на 1 час  видеоматериал от VHS,VHS-C, S-VHS,S-VHS-C,Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV на DVD от RLD studio София!СЪХРАНЕТЕ УНИКАЛНИТЕ СИ СПОМЕНИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА С ПРЕЗАПИС И ЦИФРОВИЗИРАНЕ ОТ ВИДЕОКАСЕТИ НА DVD!

Съхранете Вашите уникални и незабравими спомени от стари VHS касети или записите от домашната Ви видеокамера на цифров носител – DVD само за 7.50 лв. за 1 час запис вместо за 15 лв. Изберете професионалното обслужване и техника на RLD studio, за да съхраните Вашето минало за бъдещето.

 
За София предлагаме НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО доставка (приемане на Вашите носители и получаване на готовия продукт) от куриер-консултант по предварително уговорено време и място. За страната доставката се извършва чрез куриерска фирма за сметка на клиента.
Видеоформатите, който може да обработим са: VHS, VHS-C, S-VHS, S-VHS-C, Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV, както и всички flash и HDD памети – PAL и NTSC (USA) стандарти.
Всеки закупен ваучер важи за до 1 час видеоматериал, за всеки следващ е необходимо закупуване на нов ваучер или заплащане по стандартните цени на студиото.
Необходимо е предварителна заявка за доставка на посочените телефони на студиото.

Категория: Услуги

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за RLD studio

RLD studio работи в областта на видео продукцията /рекламна, документална и музикална/, семейната видеография и фотография от 2001 година на българският пазар.RLD-ROSSIX studio е лидер във видео-аудио услугите /снимачен процес, постпродукция, трансфер между видео и аудио носители, озвучаване/.Разполагаме с най-съвременните апаратура, технологични и художествени похвати гарантира перфектното техническо и издържано изпълнение на всяка една поръчка и продукт на нашите клиенти.

Все още няма добавени коментари.