Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

За здраве и релакс - 30 минутна рефлексотерапия на ходила и длани!

Цена: 11.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 25.00лв
Отстъпка: 52%
Спестяваш: 13.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за: 30 минутна рефлексотерапия на ходила и длани.
 
3. Необходима е резервация на час на тел:0879 103 128
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7. Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица.
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра;
 
9. Срок за предявяване на ваучерите: 30.09.2016 г.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Света Троица, бул.Тодор Александров, бл.127 Б

Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10:30 - 20:30 часа
Точков масаж на ходила и длани за освобождаване от стреса и напрежениетоТерапевтичен 30 минутен точков масаж на ходила и длани за освобождаване от стреса и напрежението!

Открадни 30 минути от напрегнатата си седмица само за теб! 30 кратки, но толкова ценни минути, за да се отпуснеш и да забравиш всички грижи, да се потопиш в блаженството на масажа и да се освободиш от стреса в Център за красота Милано!

Офертата включва:

  • 30 минутен точков масаж на ходила и длани на промоционална цена от 11.99 лв.

Рефлексотерапия, акупресура, точков масаж, както и да го наречем този метод на природолечение се практикува от хилядолетия. Той се основава на теорията, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата и ръцете. Рефлексотерапията представлява обработване на тези зони със специфични масажни похвати с цел подобряване функцията на всички органи и системи в човешкото тяло.

Как въздейства рефлексотерапията?

Възниква нервен импулс, чрез който се повишава локалният кръвоток, обмяната на веществата и хормоналният баланс в органа, върху който въздействаме чрез масаж на неговата проектна точка в стъпалата или дланите.

Целта на рефлексотерапията е дълбока релаксация на организма (възприеман като едно цяло), благодарение на която се постига възвръщане на вътрешното равновесие. Тя въздейства както на физическото състояние на организма, така и върху психическото или душевното състояние. Рефлексотерапията може да ви избави от досадната мигрена, от болките в гърба, от артрита, от проблемите със съня, спортните травми, храносмилателните проблеми и стресовите състояния. Все повече лекари и здравни специалисти я определят като сигурно доказана и ефективна терапия, чрез която се поддържа цялостният баланс на организма.

Реклама

 


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.
 
Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.
 
Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.
 
В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.
 
Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.