Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ВСИЧКО ЗА ЗДРАВЕТО ВИ! ИЗСЛЕДВАНЕ С БИОСКЕНЕР + ВЕГА ТЕСТ!

Цена: 27.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 150.00лв
Отстъпка: 81%
Спестяваш: 122.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за Изследване с Биоскенер + Вега Тест
 
3. Необходимо е предварително записване на час на тел:  0876 94 36 46;
 
4. Валидност на ваучера от 26.03.2013 до 26.04.2013 г.
 
5. Едно лице може да закупи до 10 броя ваучери
 
6. Задължително преди изследването с биоскенер, трябва да отстраните от себе си всички метални предмети; 
 
7. Не пийте алкохол или кафе; 
 
8. Изследването с биоскенер трябва да се провежда на полупразен стомах; 
 
9. Хора с пейсмейкъри не трябва да се подлагат на изследване;
 
10. Задължително носете разпечатан ваучер при посещение;
 
11. При неявяване в записания час ваучерът се счита за използван.
 

Адрес и контакт:

София, жк Красно село, ул. "Хубча"4

Мобилен: 0876 94 36 46
E-mail: office_stiksbg@mail.bg
Уеб сайт: http://stiks-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:00 - 19:00 часа
Събота: 8:00 - 16:00 часа
групово пазаруване- 81% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер + вега тест от Стикс Силвър София групово пазаруване- 81% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер + вега тест от Стикс Силвър СофияПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ И ПЕРФЕКТНА ФИГУРА С КВАНТОВА ДИАГНОСТИКА НА ОРГАНИЗМА С БИОСКЕНЕР  И  ВЕГА ТЕСТ ОТ СТИКС СИЛВЪР!

Разберете всичко за Вашето здравословно състояние само за 5 минути! пречистете организма си и оформете перфектна фигура с днешната оферта на Стикс Силвър!

Офертата включва:

  • Изследване с Биоскенер;
  • Коментар на резултатите и препоръки от сертифициран експерт;
  • Вега Тест.

ИЗСЛЕДВАНЕ С БИОСКЕНЕР

Биоскенерът е високотехнологичено устройство, продукт на интергация между медицина, био-информатика и електро-инженерство. Той анализира здравословното състояние на човека, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло.

Квантовата диагностика с Биоскенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Тя е неинванзивен, лесен, удобен, бърз и икономичен метод на изследване. С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве. 

Квантовият магнитен анализатор е нов инструмент за анализ на човешкия организъм. Слаби магнитни честоти от човешкото тяло се събират от магнитния сензор, и след усилване от апарата чрез вградения микро-процесор се анализират. Данните се сравняват със стандартни резонанси от квантовия спектър на заболяванията, както и с други показатели включени в апарата, за да се прецени дали честотите на сигналите са нередовни. За тази цел се използва  подхода „Фурие”. Въз основа на този метод,  могат да бъдат направени анализ и преценка на здравословното състояние и на основни проблеми в организма. Методът на Квантовият  Магнитен анализ е нова, бърза, точна и неинвазивна спектрална методика за изследване и е особено подходящ за сравнение на лечебния ефект на лекарства и продукти за здравето.

ВЕГА ТЕСТ

Вега теста е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен и точен. С него се установява към кои храни организмът има добра толерантност, разгражда и усвоява бързо и ги превръща в енергия. Показва още  кои от тях не понася, разгражда бавно, не усвоява достатъчно и съответно ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.  Резултатите са готови веднага, нанасят се в  специално изготвен стандартен фиш, който пациентът получава. В него се отбелязват храните, които за улеснение са маркирани  в три цветови групи: зелен цвят- разрешени храни, оранжев цвят- неразрешени /които се изключват за 3 месеца от храненето/ и червен - неразрешени, които се изключват за 6 месеца. След тези периоди те се включват отново в нашето меню. Важно е след шестия месец да се извърши втори тест, с който ще може да се направи реална преценка за ефекта от теста, т.е. колко от забранените храни са се върнали към разрешения сектор. 

Ако проявявате непоносимост къмопределена храна, вашето тяло не може да я преработва добре. Вследсвие на това в кръвта Ви постъпват частици, които имунната система определя като "враг" и това стресира цялото тяло. Ако Вие редовно употребявате храни, които не са подходящи за вас, това кара тялото Ви да изпитва дискомфорт, а също така отслабва имунната Ви система и сте по-уязвими към различни заболявания.

Апаратът има няколко извода, единият завършва със сфера, в която се поставят ампули с хомеопатични екстракти от различни продукти. Контактът между пациента и апарата ce осъществява посредством манипулатор, който излиза от втория извод ,а на третия извод има подобен на писалка накрайник, който завършва с тъп връх. С него се оказва минимален натиск върху точка от меридиан бял дроб по китайската медицина и върху скалата на апарата се отчита поносимостта на човека към продукта, поставен в сферата.

При изследването се отчита моментното състояние на организма. Непоносимостта към дадена храна не означава, че трябва да се лишите от нея до края на живота си. Ето защо някои продукти се спират за период от 3 месеца, а други за 6. Разглеждат се показатели от различни групи: консерванти, подправки, животински протеини, зърнени, сосове, подсладители, пресни плодове, сухи плодове, млечни продукти, варива, отпускащи, риба, зеленчици."

Ако се съобразявате с резултатите получени при теста ефектът върху организма ВИ ще е видим. Метаболизма се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.

Вега теста не се прилага при хора с байпас, пейсмейкър, бременни и деца под 7 години!


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за СТИКС СИЛВЪР 2 ЕООД

СТИКС СИЛВЪР 2 е млада компания създадена през 2010 г., чиято мисия е да предлага продукти с главна цел  да помагат на хората да се грижат за тяхното здраве. Продуктите, предлагани от СТИКС СИЛВЪР се внасят от няколко страни и всички те са сертифицирани за продажба в Европейския съюз.

Все още няма добавени коментари.