Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА С ФИТНЕС УРЕД ДОР ДЖИМ ЕКСТРИЙМ!

Цена: 29.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 40%
Спестяваш: 20.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за:   1 бр. фитнес уред Дор Джим Екстрийм.
 
3. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се извършва в рамките на 2 раб. дни от изпращане на информацията на  e-mail: magnifico_trade@mail.bg. 
 
4. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
5. При получаване на място  в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД.на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
6.  При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
7. Валидност на ваучерите 31.12.2013 г.
 
8. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
9. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
понеделник - петък:
10:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 40% отстъпка за фитнес уред Дор Джим Екстрийм от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 40% отстъпка за фитнес уред Дор Джим Екстрийм от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 40% отстъпка за фитнес уред Дор Джим Екстрийм от Магнифико Трейд, СофияМУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН, УДОБЕН И ЛЕСЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ - ВАШИЯТ ФИТНЕС УРЕД ОТ МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД!

Сега вече лесно може да имате здраво и стройно тяло, което винаги сте желали, в уюта на вашият дом с Дор Джим Екстрийм. Достъпен, удобен и безопасен фитнес уред, който ще допълни идеално вашата домашна фитнес програма. Той е идеалният избор за хора, които искат да влязат във форма, без да купуват скъпи и големи уреди.  Перфектен мултифункционален уред, с който можете да направите всяко упражнение, което ви трябва - набиране, лицеви опори, коремни преси и упражнения за ръце и рамена:
 
Офертата включва:
 • 1 бр. фитнес уред Дор Джим Екстрийм.
Технически характеристики:
 • Максимално натоварване: 100 кг
 • Дебелина на стоманата: 1,5 см
 • Максимално натоварване на лентите: 80 кг
Предимства на продукта:
 • Изключително компактен уред - изисква минимално място за съхранение.
 • Лесен за ползване - поставяте го на вратата за секунди и сте готови да започнете с ефективни упражнения.
 • Бързо и лесно монтиране - без инструменти, без пробиване, стягане и забиване. 
 • Лесно се закрепва и сваля от рамката на вратата като пасва на всички стандартни рамки или може свободно да стои на пода.
 • Мултифункционален - перфектно натоварва гърдите, гръба, коремните муслули, ръцете и рамената.
 • С три захвата - тесен, широк и нормален, за по-детайлна тренировка.
 • Включва допълнителни ленти за упражнения.
Дор Джим Екстрийм използва тежестта на собственото ви тяло и дава забележими резултати бързо. Заздравява и тонизира бицепси, трицепси, гърди, гръб, рамена и корем. За секунди се закача и маха от рамката на вратата, без никакви инструменти и пробиване. Веднага след като го поставите Дор Джим ви дава възможност да правите набирания с три позиции на захват – широк, тесен и нормален, за по-детайлно натоварване на различни групи муслули на гърба.
 
Като свършите с упражненията за гръб, може бързо да преместите Дор Джим Екстрийм на земята, където ще можете да правите лицеви опори, 'кофички' или коремни преси, използвайки Дор Джим Екстрийм за стабилност на краката.
 
Укрепете гърба, бицепсите и всички групи мускули в горната част на тялото в комфорта на вашият дом с Дор Джим Екстрийм!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!


Категория: Спорт

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена. Магнифико трейд ЕООД търси също така и с дистрибутори които да прелдагат стоките в цялата страна.

Все още няма добавени коментари.