Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ВИДИМО И ДЪЛГОТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ С RF ЛИФТИНГ ОТ АЛИН БЮТИ!

Цена: 21.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 65.00лв
Отстъпка: 66%
Спестяваш: 43.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Ваучера важи за - Радиочестотен лифтинг на цели крака + бонус корем и паласки;
 
3. Резервация на час на тел: 02/9888 488; 0879 544 020;    
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви, ваучерът се счита за невалиден и заплатената сума се губи;
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно 24 часа преди направената резервация. 
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 17.04.2013 - 17.06.2013г.;
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, булевард „Патриарх Евтимий“ 34

Телефон: 02/9888 488
Мобилен: 0879 544 020
E-mail: alinbeauty@abv.bg
Уеб сайт: http://www.alinbeauty.com

Работно време:
Всеки ден:
9.00 - 21.00 часа
групово пазаруване- 66% отстъпка за дълготрайно отслабване с радиочестотен лифтинг RF на цели крака, корем и паласки от Салон за красота АЛИН БЮТИ София групово пазаруване- 66% отстъпка за дълготрайно отслабване с радиочестотен лифтинг RF на цели крака, корем и паласки от Салон за красота АЛИН БЮТИ СофияНОВО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО И ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА!

Лятото наближава! Не позволявайте на натрупаните през зимата килограми да помрачат доброто Ви настроение. Моделирайте своето тяло, премахнете целулита и се сбогувайте с излишните килограми с офертата на салон за красота АЛИН БЮТИ!

Офертата включва : 

 • Радиочестотен лифтинг на цели крака + бонус корем и паласки

Продължителност на процедурата - 60 минути

Описание на процедурата:

Ново поколение апарат - работещ с накрайници, които концентрират силни ултразвукови вълни с честота до 40000Hz и предизвикват невероятно силни вибрации в мастните клетки. В резултат на триенето се повишава температурата и мазнините се разбиват от триглицериди в глицерол и в свободни мастни киселини. Радиовълна с честота до 0.5MHz осигурява дълбока диатермия, като доставя на кожата кислород и органични хранителни вещества, повишава циркулацията на кръв и лимфа, подобрява обмяната на веществата, омекотява структурата на мастната клетка, елиминира мазнините и намалява теглото. 

Резултати:

 • Стопяване на мазнините - Апаратът използва силни ултразвукови вълни с честота до 40000Hz, концентрирани в главата на накрайника. При триенето мастните клетки ефективно консумират калории и вода, в резултат на това, мастните клетки се свиват. Вибрациите предизвикани от ултразвуковата вълна разрушават междуклетъчното пространство, като предизвикват краткотрайно хлътване и свиване на мастната клетка, намаляват мастните клетки, така че да се постигне ефектът на отслабване.
 • Разбиване на мазнините - Лимфната система се освобождава от токсините и кожата подобрява еластичността си. Апаратът превръща радио-честотната вълна в радио-честотна енергия. Радио-честотната вълна отлично се насочва, атакува и активира мастните клетки в дълбочина, като в резултат на триенето се отделя голямо количество топлина, активират се потните жлези, ентерохепаталната циркулацияи лимфната система. Изхвърлят се телесните мазнини и токсините, кожата се стимулира, стяга се, постига се магически ефект.

Предимства на процедурата:

 • Мощно ултразвуково изгаряне на мазнините.
 • Подходяща за всеки тип кожа.
 • Процедурата е безболезнена, неинвазивна. 
 • Клиентът се чувства комфортно. 
 • Процедурите се правят без упойка. 
 • Не води до образуване на неравности (вълни) по тялото.
 • Няма кървене и подуване
 • Няма странични ефекти, няма “йо-йо” ефект 
 • Неинвазивна процедура, без вреда, не пречи на ежедневните задължения 

Необходими са от 3 до 6 процедури за максимален ефект.

Противопоказания - болести свързани със сърцето, язва, хипертония, диабет /забранено при кърмачки, след операция на корема преди по-малко от три месеца, жени в месечен цикъл или бременност/


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за ALIN BEAUTY

Салон за красота Alin Beauty има удоволствието да Ви обслужва с висша френска и израелска професионална козметика. 

Забързаното и напрегнато ежедневие на съвременния човек се отразява на външния му вид. Стресът, свръхурбанизацията, замърсяването на въздуха в големия град са само част от агресивните фактори на околната среда, които влияят неблагоприятно върху кожата и в най-висока степен това негативно влияние се отразява на постоянно откритите зони като лицето. Наша основна цел е да осигуряваме на своите клиенти най-доброто, професионално обслужване. Ние сме тук, за да се погрижим за Вашето добро здраве и самочувствие!

Все още няма добавени коментари.