Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

С ПЕРФЕКТНА ФИГУРА! ОТСЛАБНЕТЕ С КАВИТАЦИЯ + ЦЕЛУТРОН НА ЦЯЛО ТЯЛО!

Цена: 14.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 190.00лв
Отстъпка: 92%
Спестяваш: 175.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за кавитация + целутрон на цяло тяло.
 
3. Резервация на час на тел: 0876 955 744.   
 
4. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
5. Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица.
 
6. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става. невалиден и заплатената сума се губи.
 
7. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
8. Валидност на ваучерите 08.06 - 20.07.2013 г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, София, бул.Сливница 133,търговски комплекс"Илинден" етаж 2 (срещу Лидъл)

Мобилен: 0876 955 744

Работно време:
Понеделник - Неделя
09:30 - 19:30 часа
групово пазаруване- 92% отстъпка за кавитация + целутрон на цяло тяло от Салон за красота МАНИФИК, София групово пазаруване- 92% отстъпка за кавитация + целутрон на цяло тяло от Салон за красота МАНИФИК, София групово пазаруване- 92% отстъпка за кавитация + целутрон на цяло тяло от Салон за красота МАНИФИК, СофияСТОПЕТЕ МАЗНИНИТЕ, ПРЕМАХНЕТЕ ЦЕЛУЛИТА И ОФОРМЕТЕ ПЕРФЕКТНО ТЯЛО В САЛОН MANIFIK!

Лятото наближава - слънце, плаж, бански, къси рокли и поли! Не позволявайте на натрупаните през зимата килограми да помрачат доброто Ви лятно настроение! Възползвайте се от невероятната оферта на Салон за красота Манифик и ще изглеждате безупречно само за 14.99 лева!
 
Офертата включва: 
  • Кавитация + целутрон на цяло тяло
КАВИТАЦИЯТА е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа и намаляването на теглото без хирургическа намеса.Тя е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.
 
ЦЕЛУТРОНА е уред, с който се предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система. Процедурата с целутрон не крие риск от получаване на мускулна треска, защото уредът има програма, неутрализираща болката в мускула. Програмата извършвана с такъв уред изчиства токсините натрупани в тъканта, постига бърз видим ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и моделира стегнат силует.
 
Процедурите са абсолютно безопасни! Благодарение на съчетание на двата метода Вие можете да промените формата на тялото си, да намалите целулита си, да намалите мастните образувания и натрупванията на мазнини без да причинявате вреда на целостта на вашите тъкани.
 
С комбинацията на кавитация и целутрон вие ще постигнете бързо и безопасно отслабване и видимо по-стегната и красива фигура!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Салон за красота Манифик

Салона е с дългогодишна практика, в сферата на козметиката, фризьорството и маникюра. Козметичните процедурите се извършват от медицински специалист-козметик. Можете да се възползвате от широк кръг фризьорски услуги, козметични процедури за лице и тяло, маникюр и солариум.

Все още няма добавени коментари.