Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Уникален детски градски лагер с английски или немски език!

Цена: 98.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 149.00лв
Отстъпка: 34%
Спестяваш: 51.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за : 5 дневен детски градски лагер.
 
3. След закупуване на ваучер, е необходимо да се запишете на телефон: 0893 88 55 27. Лице за контакти: Наташа Минчева
 
4. Записването става минимум 7 дни предварително, според избрания от вас период за посещение.
 
5. Валидност на ваучера до 27.06.2014 год.
 
6. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при записване или предоставяне на номера и кода му по имеайл преди това.
 
7. Място на провеждане: гр.София, ул. Добрила 10 
 
8. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Мобилен: 0893 88 55 27
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 34% отстъпка за Уникален 5 дневен детски градски лагер с английски или  немски език от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 34% отстъпка за Уникален 5 дневен детски градски лагер с английски или  немски език от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 34% отстъпка за Уникален 5 дневен детски градски лагер с английски или  немски език от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 34% отстъпка за Уникален 5 дневен детски градски лагер с английски или  немски език от Учебен център Рая, София.5 незабравими летни дни за вашето хлапе в Учебен център Рая!

Учебен център Рая представя на Вашето внимание уникален Детски лагер, който ще спаси детето Ви от „висене“ пред компютъра и ще отключи неговите творчески умения. В нашия лагер Вашето дете ще има възможността да се позабавлява, като съвместно с това ще учи забавен английски или немски по избор, да упражнява уменията си по математика, български език и литература. Но ние няма да наблегнем само върху скучния учебен материал! При интерес и желание от страна на децата ще се провеждат курсове по оригами, плетене, рисуване и др., като това всичко ще се осъществява във времето на „Творческа работилница“. И накрая, но не на последно място, ще имаме време и за спорт! Движението е доста важно и чрез спорта се изграждат спортен дух и умение за работа в екип. Нашият приоритет е да дадем на Вашето дете щастливо и изпълнено с хубави спомени лято!
 
Всеки ден се затрупвате с все повече и повече задължения в работата? Ежедневието Ви става все по-забързано и не можете да усетите как минават часовете? Чудите се кога ще имате време да си отдъхнете отново? Не успявате да обърнете време на децата си и рядко цялото семейство сяда на масата за вечеря? Вие знаете, че има по-добри места за Вашето дете от големия град, но нямате баба и дядо на село? То тогава Вие сте на точното място!
 
СТОП на УЧИЛИЩНИТЕ УРОЦИ – СТАРТ на ВАКАНЦИОННИТЕ ЕМОЦИИ!!!
 
Незабравимо лято в „РАЯ” – учебен център, в който ваканционните занимания имат спортно-развлекателен  характер и разкриват пред Вашите хлапета възможности за пълноценна почивка, активна спортна дейност, развиване на въображението и творческият потенциал чрез приложни дейности и изкуства, представени в градска среда.
 
Офертата включва:
 • 5-дневна програма от Понеделник до Петък   - 9.00 ч.-17:00 ч.; /с възможност за промяна в часовия график според Вашите нужди/
От кога?  
 • От 02.06.2014 – 06.06.2014 вкл; 
 • От 09.06.2014 – 13.06.2014 вкл;
 • От 16.06.2014 – 20.06.2014 вкл;
 • От 23.06.2014 – 27.06.2014 вкл
Примерна програма:
 
Понеделник 
 • „Веселие в парка” 
 • Занимателен английски  или немски  – детски песни и игри – 1 уч. час
 • „Кръцни-срежи и сътвори” – Приложни и художествени дейности. 
Вторник   
 • „Веселие в парка” 
 • Занимателен английски  или немски  – детски песни и игри – 1 уч. час
 • „Кино, театър, драма”               
Сряда 
 • „Веселие в парка” – прохлада, каскада и щуро приключение…                                       
 • Занимателен английски  или немски  – детски песни и игри – 1 уч. час
 • „Кръцни-срежи и сътвори”       
Четвъртък 
 • „Веселие в парка” 
 • Занимателен английски  или немски  – детски песни и игри – 1 уч. час
 • „Кино, театър, драма”               
Петък  
 • „Веселие в парка” -  Игри на поляна, пикник , приложни дейности. 
 • Занимателен английски  или немски  – детски песни и игри – 1 уч. час
 • „Кръцни-срежи и сътвори” 
Преди обяд – полуден в парка с много спорт, игри, и специални тематични занимания, съкровища, приключения!!! 
 
След обяд – да се скрием от силното слънце в „РАЯ”- забавни занимания, работилници, танци, филми,  сътворяване на чудеса, изложби, викторини и състезания!!!
 
ВНИМАНИЕ!
 • Разходите за транспорт и входни такси се заплащат допълнително.
 • Заниманията се провеждат по възрастови групи . При наличие на малък брой деца от дадена възрастова група, заниманията ще бъдат комбинирани.  
 • Възрастови групи: 6 - 10г. и  11 -14г.
 • Цената за втори член от семейството е с 10% отстъпка.
 • Минимален брой 5 деца. При недостатъчен брой желаещи за конкретна дата Учебен Център Рая си запазва правото да предложи друга дата за следваща смяна.  
Записването вече започна! Присъединете се и Вие!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: За детето

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.