Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Уникален Коледен подарък за детето Ви! Конструктур Multicar - Kiditec (Швейцария)!

Цена: 172.25 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 265.00лв
Отстъпка: 35%
Спестяваш: 92.75лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 45 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за 1 бр. Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec®.
 
3. Можете да получите закупените от вас стоки на място в магазин "ПРИМА ПАПА" с предварително уговаряне на час или чрез доставка с куриерска фирма Лео за сметка на получателя. Цената на доставка в сраната е 5лв.
 
4. При получаване на място в магазина е необходимо предварително да се обадите на тел: 0896 722 727.
 
5. За да заявите доставка с куриер е необходимо е да изпратите на имейл: ecobebe@mbox.contact.bg, платения ваучер или номера и секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7. Срок на валидност на ваучерите: 15.01.2014 год.
 
8. Закупения ваучер на може да бъде анулиран или използван повторно.
 
9. Всички условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, булевард „Доктор Г. М. Димитров“, бл.65

Телефон: 02/927 73 27
Мобилен: 0896 722 727, 0898 610 166

Работно време:
понеделник-петък:
10:00 - 19:30 часа,
събота: 10:00-17:30 часа
групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", София групово пазаруване- 35% отстъпка за Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec® от магазин "ПРИМА ПАПА", СофияТази оферта не е за изпускане! Подарете на Вашите малки съкровища часове забавление с уникален Коледен подарък предоставен от магазин "ПРИМА ПАПА"!

Доставете си удоволствието да виждате грейналото от усмивка лице на вашето малко дете! Няма нищо по вълнуващо от щастливата детска усмивка нали?! Подарете я на Вашето дете с революционния мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec®, защото Вашето дете го заслужава!

Новата концепция Multicar на швейцарската компания kiditec® е уникална за света. Мултифункционалният конструктор Multicar спечели наградата за иновации на престижното изложение в Кьолн, в категорията "Светът на детските играчки".Развийте умствените и физически възможности на своето дете с Multicar!
 
Офертата включва:
  • Мултифункционален конструктор Multicar на швейцарската компания kiditec®.
Основни характеристики на продукта:
  • всички части на конструктора са изработени в Швейцария
  • предназначен е за деца на възраст от 18 месеца нагоре
  • помага развитието на ума на детето, чрез игра
  • може постоянно да се строят различни обекти, в зависимост от фантазията на детето
  • частите са 100% съвместими с други продукти на kiditec®
  • помага за развитието на умения за конструиране и пространствено мислене
  • сглобяването е лесно с "клик" система
Цветове по избор: Син, Червен, Розов
 
Конструкторът помага на децата да изследват света около себе си. Той е идеален за бутане, дърпане и влачене. Може да се трансформира в няколко различни форми. Напълно съобразен е с изискванията за безопасна игра.
 
Идеален подарък за Вашето дете за коледните празници!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: За детето

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГАЗИН "ПРИМА ПАПА" - Прима Трейд 2000 ООД

Фирмата е дългогодишен официален вносител на бебешки стоки на марките: PEG PEREGO, OKBaby, BFree Plus, Mebby, Erbesi, Ubimed, kiditec.
 
При нас ще намерите всичко от което се нуждае Вашето дете!
 
Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

Все още няма добавени коментари.