Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Ултразвуков уред против гризачи

Цена: 20.80 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 25.00лв
Отстъпка: 17%
Спестяваш: 4.20лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2.Един ваучер важи за: 1бр. ултразвуков уред
 
3.След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл - dianapeeva7@gmail.com или тел.0878 585 205
 
4.Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента.
 
5.Възможно е да поръчате продукта с наложен платеж без закупуване на ваучер.
 
6.Ваучера е валиден до 15.08.2016 г. или до изчерпване на количествата.
 
7.Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

Варна, ул. „Еделвайс“ 12

Мобилен: 0878 585 205
E-mail: dianapeeva7@gmail.com
Уеб сайт: http://greenpunkt.eu/

Работно време:
Вторник - Неделя
от 11.00 до 18.00 ч
Понеделник - почивен ден
Уред против гризачи работещ с ултразвукКрай на проблемите с досадните гризачи с новият ултразвуков уред

Мишките и плъховете са един неканен "домашен любимец", който не всяко домакинство е склонно да приюти. Наред с болестите и поразиите, които носят те със себе си, са доста трудни за улавяне и изгонване от дома ни.Предлагаме ви иновативен уред с гарантиран резултат, който ще изгони гризачите от дома ви и ще ги държи на далеч.Електронният уред за борба с гризачи излъчва електро-магнитни импулси. Той дразни слуха и нервната система на гризачите. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, това значително намалява популацията им, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, за да се предотврати привикването на гризачите към тях, създавайки трайна непоносимост. Уредът значително намалява популацията , както на мишки и плъхове, така и на хлебарки, мравки и др. пълзящи насекоми. Ефективната площ, която един уред може да охранява е 100 -120 кв. м., той се захранва от страндартната електропреносна мрежа 220 V.Първоначалният ефект се проявява след 7-10 дни. В началото вероятно ще забележите повишена активност на гризачите, поради паниката, която всява сред тях уреда. Това е нормално – под влияние на електромагнитното поле те напускат укритията си, а в последствие и охраняваните помещения. Използването на допълнителни средства (капани, примамки) през този период дава много висок ефект. 

Уредът не влияе на домашни животни и любимци, с изключение на гризачи като хамстери и морски свинчета.
 
 
 
Офертата е предоставена от GreenPinkt
 
 
Реклама
 
Продажба на лукс апартаменти в черноморския курорт Св. св. Константин и Елена
 
 

 


Категория: Обзавеждане за дома

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за ДИАНДЖЕЛИ ЕООД

GreenPunkt.eu - зеленият оазис в интернет пространството! При нас ще намерите качествени материали, полезна информация за здравето, натурални  хранителни добавки и продукти за профилактика.

Все още няма добавени коментари.