Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

USB ОХЛАДИТЕЛ ЗА ЛАПТОП С ДВА ВЕНТИЛАТОРА!

Цена: 8.50 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 20.00лв
Отстъпка: 58%
Спестяваш: 11.50лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за:   1 бр. Сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора.
 
3. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се извършва в рамките на 2 до 7 раб. дни от изпращане на информацията на  e-mail: magnifico_trade@mail.bg. 
 
4. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
5. При получаване на място  в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД.на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
6.  При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
7. Валидност на ваучерите 09.09.2013 - 15.10.2013 г.
 
8. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
9. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
групово пазаруване- 58% отстъпка за сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора от Магнифико Трейд групово пазаруване- 58% отстъпка за сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора от Магнифико Трейд групово пазаруване- 58% отстъпка за сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора от Магнифико ТрейдОСИГУРЕТЕ БЕЗПРОБЛЕМНА РАБОТА НА ВАШИЯ ЛАПТОП!

Не можем да си представим ежедневието си без своя лаптоп! Рядко обаче се замисляме за неговата правилна експлоатация! Всевъзможните повърхности на които го поставяме му влияят зле! Погрижете са за Вашия лаптоп и той ще ви служи още дълго време!
 
Офертата включва:
  • Сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора.
Идеалното решение когато сте на път или за да ви е винаги под ръка или в чантата на лаптопа. Почти безшумен! Не се нуждае от допълнително захранване! Ще предпази Вашия лаптоп от прегряване. Ще увеличи производителността му и ще удължи живота на батерията и процесора.  
 
Характеристики на продукта:
  • Дебит: 30 CFM 
  • Скорост: 2800 RPM 
  • Шум: 21 dBA 
  • Напрежение: DC 5V 
  • Мощност: 1.3W 
  • Ток: 0.26A
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Техника

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.