Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ АНГЛИЙСКИЯ СИ! КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО А2!

Цена: 149.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 299.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 150.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Курс по английски език ниво А2 Pre-Intermediate (72 учебни часа)
 
3. Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427, 02 4650326 - София Анева
 
4. Начало на курса - 18.11.2013г.  
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. Графика за провеждане на часовете е понеделник и сряда  от 18:00 до 21:00 часа.
 
7. Валидност на ваучерите до 18.11.2013г. 
 
8. Учебниците се заплащат допълнително и цената им е 30лв. Учебна система ”Elevator”.
 
9. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704, 0897 813 427
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за 72 учебни часа Курс по английски език ниво А2 Pre-Intermediate от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за 72 учебни часа Курс по английски език ниво А2 Pre-Intermediate от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за 72 учебни часа Курс по английски език ниво А2 Pre-Intermediate от Учебен център Рая София.ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Учебен Център Рая предлага на своите курсисти висококачествени и ефективни езикови курсове. В процеса на ибучение се използват учебни системи и помагала на водещи английски издателства. Благодарение на методика разработена от учителите в Учебен Център Рая ние можем да развиваме еднакво добре и четирите езикови умения.
 
При нас всеки курсист е специален с неговите специфични езикови нужди и темп на възприемене на информацията. В Учебен Център Рая ще откриете не само знания по английски език, но и подходяща среда за прилагането на тези знания.
 
Учебен център Рая организира курс по английски език ниво А2 Pre-Intermediate, подходящ за възрастни които са изучавали езика, имащи нужда от освежаване на позабравени познания, така и за хора които желаят да повишат знанията и уменията си по английски език
 
Ваучерът включва:
  • Курс по английски език ниво А2 Pre-Intermediate (72 учебни часа) 
Учебниците се заплащат допълнително и цената им е 30лв. Учебна система “Elevator”.
 
Бонуси : 
  • Всеки акупил ваучер от тази промоция получава 24 часа общо за целия курс на обучение безплатни по програмата “Hours of support”.
  • При закупуване на ваучер клиентът ползва 30% намаление от цената на следващ курс.
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.