Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Цена без аналог! Керамичен котлон за вграждане или открит монтаж!

Цена: 56.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 75.00лв
Отстъпка: 25%
Спестяваш: 19.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 43 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: 1 бр. eлектрически керамичен котлон 2000W.
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл shop@gepi.bg
 
4. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери. 
 
5. Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента
 
6. Валидност на ваучерите до 31.10.2014 г.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0892 233 888
E-mail: shop@gepi.bg
Уеб сайт: http://gepi.bg/

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Керамичен котлон за вграждане или открит монтаж на промоционална цена без аналог Керамичен котлон за вграждане или открит монтаж на промоционална цена без аналог Керамичен котлон за вграждане или открит монтаж на промоционална цена без аналогГотвенето вече е по-лесно и по-забавно с новият eлектрически керамичен котлон!

Изненадайте Вашите близки с вкусна, домашно приготвена храна! Направете подарък на дома си с днешното предложение на Gepi.bg и няма да съжалявате! Новият eлектрически керамичен котлон 2000W е предназначен за открит монтаж, както и за вграждане. Този котлон е идеален вариант за вашето домакинство. Със свойте разнообразни функции, Вие можете да готвите, варите, печете, пържите. Може да се използват съдове от всички материали, плоски съдове за готвене, тенджери и тигани. С новия eлектрически керамичен котлон готвенето ще бъде по - лесно и приятно отвсякога!

Офертата включва:

  • 1 бр.  eлектрически керамичен котлон 2000W
Внимание! 
Добре е диаметъра на съда в който готвите да бъде малко по-голям от котлона. Например: Излъчваща светлина/огън област е 180см, тенджера с диаметър 20см е по-подходяща. Дъното на тенджерата е по-добре да е с тъмен цвят, като черно, без радиоактивни халогенни светлини за да има по дълъг живот на панела.
 
 
Реклама
 

Категория: Обзавеждане за дома

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Gepi.bg

Все още няма добавени коментари.