Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ЦЯЛОСТЕН КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ С ПОДАРЪК РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ НА СТЪПАЛА!

Цена: 12.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 66%
Спестяваш: 23.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за  Класически масаж на цяло тяло за 60 минути + подарък рефлексотерапия на стъпала.
 
3. Резервация на час на тел: 0884 455 680.
   
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. 
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7.  Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 31.07.- 31.08.2013г.

Адрес и контакт:

София, улица „Стрешер“ 7, партер

Мобилен: 0884 455 680

Работно време:
Понеделник - Неделя:
9:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 66% отстъпка за Класически масаж на цяло тяло за 60 минути + подарък рефлексотерапия на стъпала от салон за красота The golden hands, София групово пазаруване- 66% отстъпка за Класически масаж на цяло тяло за 60 минути + подарък рефлексотерапия на стъпала от салон за красота The golden hands, София групово пазаруване- 66% отстъпка за Класически масаж на цяло тяло за 60 минути + подарък рефлексотерапия на стъпала от салон за красота The golden hands, СофияЦЯЛОСТЕН РЕЛАКС И ЗДРАВЕ ОТ САЛОН ЗА КРАСОТА THE GOLDEN HANDS!

Изкушаващо предложение за релакс, здраве и красота на тялото Ви от Салон за красота The golden hands! Отпуснете се и се заредете с енергия!
 
Офертата включва:
  • Класически масаж на цяло тяло - 60 минути
  • Подарък - рефлексотерапия на стъпала
С класическият масаж се постига цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Той стимулира имунната система, подобрява дейността на нервната система, оптимизира кръвообръщението и намалява напрежението в мускулите. Препоръчва се за профилактика и лечение на редица заболявания и за корекция на фигурата. След масажа кожата е еластична, свежа и тонизирана.
 
Рефлексотерапията се практикува от хилядолетия. Тя е метод на природолечение, който се основава на теорията, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата и ръцете. Рефлексотерапията представлява обработване на тези зони със специфични масажни похвати с цел подобряване функцията на всички органи и системи в човешкото тяло.
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Салон за красота The Golden Hands

Салон за красота The golden hands се стреми да създаде приятна атмосфера за своите клиенти и гости, които да могат да се насладят на най-модерните методи на работа и качествени професионални продукти в областта на масажите и грижите за красота и здравето на тялото.

Все още няма добавени коментари.