Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ЦЯЛОСТЕН КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ + МАСАЖ НА ГЛАВА И ЗОНОТЕРАПИЯ!

Цена: 15.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 45.00лв
Отстъпка: 64%
Спестяваш: 29.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод  за разплащане!

2. Един ваучер важи за - класически масаж на цяло тяло + масаж на глава + зонотерапия на стъпала;
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0876 55 23 00; 
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но клиента не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно един ден преди направената резервация;
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 
7. Валидност на ваучерите от 05.04.2013 до 05.05.2013г.;
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, кв. Редута , ул."Детелин Войвода" 16-20

Мобилен: 0876 55 23 00
E-mail: nora_terapiq@abv.bg
Уеб сайт: http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D 0%9A%D0%9E%D0%9A%D0%9E%D0%9D%D0%90/131854946893764?ref=stream

Работно време:
от понеделник до неделя,
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 64% отстъпка за класически масаж на цяло тяло + масаж на глава + зонотерапия на стъпала от студио за красота Кокона София групово пазаруване- 64% отстъпка за класически масаж на цяло тяло + масаж на глава + зонотерапия на стъпала от студио за красота Кокона София групово пазаруване- 64% отстъпка за класически масаж на цяло тяло + масаж на глава + зонотерапия на стъпала от студио за красота Кокона СофияИЗЛЕКУВАЙТЕ БОЛКАТА И РАЗПУСНЕТЕ СЛЕД НАПРЕГНАТИЯ ДЕН В СТУДИО ЗА КРАСОТА КОКОНА!

Напрегнато ежедневие, стрес, обездвижване, неправилно хранене, скованост и схванатост, хронична преумора! Всеки от нас ще се припознае поне в едно от изброените състояния! Отдайте се на пълно възстановяване и релакс в студио за красота Кокона! Подарете си здраве! Погрижете се за тялото си! Освободете се от натрупалата се умора!

Офертата включва: 

  • класически на цяло тяло
  • зонотерапия на стъпала
  • масаж на окосмената част на главата

Продължителност 60 мин.

Класическият масаж се прилага с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Масажа стимулира имунната система, оптимизира кръвообръщението и намалява напрежението в мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората. След този вид масаж, кожата е свежа и тонизирана, поради засилването на кръвообръщението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е и чудесен метод за подобряване дейността на нервната система.Препоръчва се за профилактика и лечение на редица заболявания, за корекция на фигурата, отстраняване на умората и мускулното напрежение, подобряване общия тонус на организма.

Рефлексотерапията или наричана още зонотерапия се практикува от хилядолетия. Този метод на природолечение се основава на теорията, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата.Рефлексотерапията представлява обработване на тези зони със специфични масажни похвати с цел подобряване функцията на всички органи и системи в човешкото тяло.


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Студио за красота КОКОНА

Насладете се на най-модерните методи на работа и качествени професионални продукти в областта на фризьорството, маникюра и козметиката. Ще получите професионален подход и индивидуално решение за вашия стил - прическа или маникюр.

Все още няма добавени коментари.