Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Топ оферта за пълноцветен печат на 2000 бр. флаери А4, А5 или А6

Цена: 41.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 82.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 41.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2.Един ваучер важи за: 2000 бр. флаери, формат - според Вашата поръчка.
 
3.След закупуване на ваучера е необходимо да изпратите e-mail на адрес: office@itnco.com, със следното съдържание: номер на ваучера и на секретния му код, данните на фирмата Ви за фактура, имената на лицето за контакт, телефон за връзка, предпочитан начин на получаване на флаерите ( от офиса на фирмата ни или изпращане на Вашия адрес, за което е необходим точния Ви адрес) и файла за отпечатване.
 
4.Срок за отпечатване – 15 работни дни след получаване на заявката.
 
5.Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента. Отпечатаните флаери можете да получите и от офиса на фирмата.
 
6.Възможно е да поръчате флаери без закупуване на ваучер.
 
7.Можете да закупите неограничен брой ваучери – за фирмата си или за подарък.
 
8.Ваучерът е валиден 20 дни.
 
9.Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, бул. „Александър Стамболийски“ 81-А

Телефон: 02 / 981 31 78
Мобилен: 0887 631 370
E-mail: office@itnco.com
Уеб сайт: http://itnco.com/

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:30 - 17:30 часа
Пълноцветен печат на 2000 бр. флаери А4,А5 или А6. Пълноцветен печат на 2000 бр. флаери А4,А5 или А6.Флаерите са мощен маркетингов инструмент за всеки бизнес!

Флаери, листовки всеки ги нарича по различен начин, но те вършат една страхотна работа за бизнеса без значение дали той е голям или малък. Флаерите са изключително функционални рекламни материали, защото те са лесно достъпни, разбираеми и правят страхотно визуално впечатление на клиентите. Малките цветни флаери с оригинален дизайн са незаменими в рекламата на Вашите продукти, услуги или марка. Флаерите се разпространяват лесно по най-разнообразни начини, за да достигат директно до ръката на всеки потенциален Ваш клиент. Ако имате идея за рекламни флаери, но нямате възможност да изработите дизайна, не се притеснявайте, Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг ще превърне Вашата идея в страхотен дизайн за флаер. Заложете на страхотната оферта за отпечатване на флаери от Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг и умножете клиентите си!

 
Офертата се предлага в следните варианти:
 
Вариант 1 - 2000 бр. флаери формат А6 за 41 лв. вместо 82 лв.
 
Вариант 2 - 2000 бр. флаери формат А5 за 96 лв. вместо 132 лв.
 
Вариант 3 - 2000 бр. флаери формат А4 за 160 лв. вместо 202.80 лв.
 
Файловете трябва да са в подходящ за печат формат: .psd, .cdr, .pdf, .tiff. При липса на дизайн, агенцията може да Ви го изработи, като за него се доплащат 36 лв. В този случай може да изпратите информацията за печат във формат: word, excel, notepad и др., както и снимки във формат .jpg. Флаерите се отпечатват на 130 гр./кв.м., гланцирана  хартия и са двустранни, цветни.
 
 
Офертата е предоставена от Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг ЕООД
 
 
 
Реклама
 

Категория: За бизнеса

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за „Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг“ ЕООД

Рекламна агенция ITN&Co Advertising е агенция за пълно рекламно обслужване. Тя е създадена през 2002 година. Стартирахме като амбициозен проект на млади, но перспективни професионалисти. Искахме да покажем, че за добрите идеите няма граници. Агенцията разполага със собствена печатна база, цех за външна реклама, широка мрежа от подизпълнители, високо квалифицирани сътрудници и консултанти. Предлагаме дизайн и предпечат, което ни дава възможност за затворен цикъл при изработването на рекламните артикули.С годините достигнахме високо ниво на производителност и гарантирано качество. Брошури, визитки, етикети, листовки, книги, винили, брандиране на витрини, облепяне на коли, обемни букви, лазерно гравиране, печат на текстил, пликове, торбички, топъл печат, изработка на щандове, щанци, сувенири, стойки за брошури, озвучаване и сценично осветление, организиране на събитие, медийна реклама, дизайн и изработка на сайтове са само част от нашите възможности.

Все още няма добавени коментари.