Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ТЕРАПИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И СТЯГАНЕ С КАВИТАЦИЯ С ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ!

Цена: 5.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 40.00лв
Отстъпка: 88%
Спестяваш: 35.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Терапия за отслабване и стягане с кавитация + инфрачервени лъчи на зона по избор.
 
3. Резервация на час на тел: 0876 955 744.   
 
4. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
5. Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица.
 
6. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става. невалиден и заплатената сума се губи.
 
7. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
8. Валидност на ваучерите 17.08 - 17.10.2013 г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, бул.Сливница 133, търговски комплекс "Илинден" етаж 2 (срещу Лидъл)

Мобилен: 0876 955 744

Работно време:
Понеделник - Неделя
09:30 - 19:30
групово пазаруване- 88% отстъпка за терапия за отслабване и стягане с кавитация + инфрачервени лъчи на зона по избор. от Салон за красота МАНИФИК София групово пазаруване- 88% отстъпка за терапия за отслабване и стягане с кавитация + инфрачервени лъчи на зона по избор. от Салон за красота МАНИФИК София групово пазаруване- 88% отстъпка за терапия за отслабване и стягане с кавитация + инфрачервени лъчи на зона по избор. от Салон за красота МАНИФИК СофияСТОПЕТЕ МАЗНИНИТЕ, ПРЕМАХНЕТЕ ЦЕЛУТА И ОФОРМЕТЕ ПЕРФЕКТНО ТЯЛО В САЛОН MANIFIK!

Сигурен, безопасен и ефективен начин в борбата с ненужното тегло и лечението на целулит от Салон за красота Манифик! Можете да изглеждате безупречно с кавитация + инфраред на зона по избор само за 5.00 лева!
 
Офертата включва: 
  • Терапия за отслабване и стягане с кавитация + инфрачервени лъчи на зона по избор.
КАВИТАЦИЯТА е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа и намаляването на теглото без хирургическа намеса. Тя е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите.  Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Мастните клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. 
 
Комбинираната процедура кавитация + инфрачервени лъчи Ви дава възможност освен да стопите мазнините, да имате стегната, еластична и видимо подмладена кожа!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Салон за красота Манифик

Салона е с дългогодишна практика, в сферата на козметиката, фризьорството и маникюра. Козметичните процедурите се извършват от медицински специалист-козметик. Можете да се възползвате от широк кръг фризьорски услуги, козметични процедури за лице и тяло, маникюр и солариум.

Все още няма добавени коментари.