Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ТЕХНОЛОГИЯ ОТ НАСА ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ!

Цена: 15.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 38.00лв
Отстъпка: 58%
Спестяваш: 22.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 2 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за 1 бр. детска количка с дистанционно управление
 
3. Заявки за получаване на играчките на тел. 0892 233 899
 
4. Можете да получите закупените от вас стоки на място в офиса на фирмата с предварително уговаряне на час или чрез доставка с куриерска фирма Еконт за сметка на получателя.
 
5. В цената на влизат батерии.
 
6. Срок за предявяване на ваучерите: от 18.03.2013 до 30.04.2013 год.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в офиса или изпращане на ваучера на e-mail: skytv@abv.bg при доставка с куриер;
 

Адрес и контакт:

София, булевард „Тодор Александров“ бл.127Б

Мобилен: 0892 233 899
E-mail: skytv@abv.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.30 до 18.30 часа
групово пазаруване- 58% отстъпка за детска количка с дистанционно управление и музикални и светлинни ефекти от Скай Кейбъл Нетуърк  София групово пазаруване- 58% отстъпка за детска количка с дистанционно управление и музикални и светлинни ефекти от Скай Кейбъл Нетуърк  София групово пазаруване- 58% отстъпка за детска количка с дистанционно управление и музикални и светлинни ефекти от Скай Кейбъл Нетуърк  София групово пазаруване- 58% отстъпка за детска количка с дистанционно управление и музикални и светлинни ефекти от Скай Кейбъл Нетуърк  София групово пазаруване- 58% отстъпка за детска количка с дистанционно управление и музикални и светлинни ефекти от Скай Кейбъл Нетуърк  София групово пазаруване- 58% отстъпка за детска количка с дистанционно управление и музикални и светлинни ефекти от Скай Кейбъл Нетуърк  СофияДЕТСКА КОЛИЧКА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ,КОЯТО НЕ СЕ ПРЕОБРЪЩА!

Единствената по рода си детска количка с дистанционно управление, която не се обръща. Движи се напред и назад, наляво и надясно. Със светлинни и музикални ефекти! Обхвата на дистанционното управление е 30 м. Работи на честота 35,40 и 45MHz. За количката са Ви необходими 4 бр. батерии тип АА, а за дистанционното управление 2 бр. батерии тип АА.

Офертата включва:

Детска количка с дистанционно управление

Категория: За детето

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за "Скай Кейбъл Нетуърк" ООД

Дружеството съществува от 1999 година. Занимава се с внос и износ на стоки, вътрешна търговия, интернет търговия, реклама, разработка на телевизионни продукти.

Все още няма добавени коментари.