Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Снимка на аура и енергийни центрове - чакри и диагностика!

Цена: 24.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 45.00лв
Отстъпка: 47%
Спестяваш: 21.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за Снимка на аура и енергийни центорве (чакри) с аура камера MbGA + диагностика с пълен текстов доклад.
    
3. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
    
4. Необходимо е предварително записване на час на тел.: 0882 44 12 45 или 0889 14 10 52
    
5. Задължително е при посещение трябва да предоставите разпечатан вашия ваучер или номера на ваучера и неговия код.
    
6. За допълнителни въпроси можете да се обръщате към доставчика на услугата.
    
7. Ваучерът е задължително условие за поръчка на продукта на тази цена.
 
8. Закупения ваучер на може да бъде анулиран или използван повторно.
 
9. Продължителност на процедурата: 15 минути
 
10. Всички условия на Gepi.bg 
 
11. Ваучерите са валидни до: 28.02.2014 г.

Адрес и контакт:

София, Централни хали, партер, щанд G34

Мобилен: 0882 441 245, 0889 14 10 52
E-mail: auracenterlotus@abv.bg
Уеб сайт: http://www.auracameralotus.com/index.html

Работно време:
всеки ден:
от 9:00 ч. до 20:00 ч.
групово пазаруване- 47% отстъпка за снимка на аура и енергийни центорве (чакри) с аура камера MbGA + диагностика с пълен текстов доклад от Аура център Лотос, София групово пазаруване- 47% отстъпка за снимка на аура и енергийни центорве (чакри) с аура камера MbGA + диагностика с пълен текстов доклад от Аура център Лотос, СофияРазбери цвета на своята Аура в Аура център "Лотос”!

Искате ли да познаете сами себе си и да постигнете вътрешна хармония и баланс във всички сфери на вашия живот?! Тогава направете го в Аура център ”Лотос”
 
Офертата включва:
  • Снимка на аура и енергийни центорве (чакри) с аура камера MbGA + диагностика с пълен текстов доклад за 24 лв., вместо 45 лв.
Аурата – е биополе, енергетичен слой, който обгражда нашето физическо тяло. В аурата на човека се съхранява запис на всичко, което се случва с него в живота му. Тези записи са взаимосвързани, влияят един на друг и на човека в настоящия момент. Информацията, съхранявана в аурата - това е най-пълната информация за човека, от състоянието на душата му до здравословните проблеми!
 
Аура диагностиката – е оценка на Аурата като цвят, форма, размер, насищане, съчетание с други цветове и точни заключения въз основа на тези показатели.
 
Аура камерата помага да видите работата на всеки енергиен център (чакра) поотделно. Графиките ясно показват коя чакра работи с „претоварване”, къде енергията е блокирана и с коя сфера от живота на човек това може да бъде свързано, как това може да се отрази здравословно на органите на човек.
 
Снимка на Аурата помага да се разрешат различни проблеми в живота на човек, като предлага възможни решения и как да се избегнат тези проблеми в бъдеще, в каква насока е най-добре да се развивате, за да постигнете цялостна хармония и здраве.
 
С какво ще ни помогне снимката с Аура камера?
Нашите мисли, емоции и нагласи са отразени в Аурата! Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на развитието на нашата личност и на физическото ни тяло. Тя дава възможност да се видят и разберат онези физиологични данни, които човек има възможност да осъзнае и промени. Нашата аура е истински показател за здравето и състоянието на ума, духа и тялото.
Промените във физическото или емоционалното състояние на човека са придружени с промени в няколко от физиологичните характеристики като електро-кожната дейност и температура. Тези биоданни улавя сензорът на aура камерата. Чрез снимката специалистите в Аура център "Лотос" ще диагностицират психоемоционалното Ви състояние, както и вашите енергийни центрове (чакри). В зависимост от цвета на биополето ще разберете своята жизнена мотивация и по какъв начин да хармонизирате отношенията със себе си, с любими хора и с партньори.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Услуги

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Аура център Лотос

Аура център „ЛОТОС” отразява нарастващия интерес на хората към себепознание и усъвършенстване. За това специалистите в центъра предлагат услуги, които позволяват на всеки да открие тайните на своя вътрешен свят.
 
Днес науката и технологиите са толкова развити, че човек знае за Вселената почти всичко, като изучава действието на физични и химични закони още от дете. Самопознанието за себе си все още остава заключено. Да опознаеш външния свят е по-лесно, отколкото себе си, защото него ние гледаме отстрани, а себе си - не можем. Гледаме се в огледалото и виждаме как изглеждаме, но не можем да се погледнем изцяло отстрани така, както ни виждат другите. И се получава така, че другите ни познават по-добре, отколкото ние самите.

Все още няма добавени коментари.