Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Смяна на 4броя гуми с отстъпка от АутоКорея

Цена: 19.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 32.00лв
Отстъпка: 38%
Спестяваш: 12.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 72 ваучера

Условия за ползване:

1.След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2.Един ваучер важи за смяна на 4броя автомобилни гуми до 16 цола за монтаж на RAUN-FLAT гума
+ 50%, за джипове и бусове + 8лв. доплащане на място
 
3.Тежестите не са включени в цената и се доплащат по 0.03лв/гр. на място.
 
4.Необходима е резервация на час на тел.(02)9366699 и 0885752388
 
5.Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7.Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в сервиза.
 
8.Валидност на ваучерите до 15.05.2016 г.
 
9.Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ул. „Първа българска армия“ 48

Телефон: 936 66 99
Мобилен: 0885 752 388
E-mail: office@autokorea.eu
Уеб сайт: http://autokorea.eu/

Работно време:
Понеделник до Петък
9.00 ч. – 18.00 ч.
Събота от 9.00 ч – 15.00 ч.
Неделя – Почивен ден.
Ваучер за смяна на 4броя гуми за леки автомобили с отстъпка Ваучер за смяна на 4броя гуми за леки автомобили с отстъпка Ваучер за смяна на 4броя гуми за леки автомобили с отстъпкаСмяната на автомобилните гуми е задължителна с настъпване на пролетта и покачването на температурите, бъдете отговорни и се доверете на професионалистите от АутоКорея!

Два пъти в годината сменяме гумите на автомобилите си.Това се налага за да можем да шофираме безопасно и комфортно.Добре е да знаем, че материалите от които се изработват летните и зимните гуми са различни и в зависимост от температурата променят своите качества.Производителите на гуми препоръчват при температури под 7 градуса без значение дали има сняг да поставим зимни гуми на автомобила си а при покачване на температурите над 10 градуса да преминем на летни.Смяната на гумите изглежда лесно но всъщност не е така защото е необходимо да се обърне сериозно внимание на всички етапи като демонтаж, монтаж, баланс налягане всичко да бъде изпълнено според предписанията на производителя с цел максимална безопасност на пътя.Доверете се на професионалистите от АутоКорея и ще получите отлично обслужване на страхотна цена.

Офертата е за гуми до 16 цола и включва:

  • Сваляне
  • Демонтаж
  • Монтаж
  • Баланс
  • Качване

Всеки закупил ваучер получава 20% отстъпка при закупуване на нови гуми от АутоКорея.

 

Реклама

 

 

 


Категория: Авто-Мото

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за АутоКорея ЕООД

АУТО КОРЕЯ ЕООД е на пазара от 2007г. и е специализирана за доставка и монтаж на оригинални и алтернативни авточасти за корейски автомобили. Нашата цел е качествено обслужване и максимална полезност на клиента. Стремежът ни е да покриваме всички основни възли и детайли при масовите автомобили от марките Daewoo, Chevrolet, KIA и Hyundai. Стремим се да бъдем полезни с мнения и съвети извлечени от практиката на севизирането на корейските автомобили.Автосервиза дава гаранция при влагане на оригинални авточасти закупени от сервиза и магазина към него. Във всички случаи гаранцията се уточнява предварително с цел избягване на недоразумения.При нас ще получите широка гама услуги като ремонт на двигатели,окачване,ходова част,скоростни  кутии,диагностика на двигатели,реглаж преден и заден мост,сервиз и магазин за гуми,полиране на фарове,компютърна диагностика,всички видове застраховки и др.
 

Все още няма добавени коментари.