Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Смяна на 4броя гуми от АутоКорея

Цена: 15.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 28.00лв
Отстъпка: 43%
Спестяваш: 12.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 25 ваучера

Условия за ползване:

1.След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2.Един ваучер важи за смяна на 4броя автомобилни гуми 13,14,15,16,17,18 и 19 цола според описанието на офертата. За монтаж на RAUN-FLAT гума
+ 50%, за джипове и бусове + 8лв. доплащане на място
 
3.Тежестите не са включени в цената и се доплащат по 0.03лв/гр. на място.
 
4.Необходима е резервация на час на тел.(02)9366699 и 0885752388
 
5.Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7.Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в сервиза.
 
8.Валидност на ваучерите до 15.05.2016 г.
 
9.Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ул. „Първа българска армия“ 48

Телефон: 936 66 99
Мобилен: 0885 752 388
E-mail: office@autokorea.eu
Уеб сайт: http://autokorea.eu/

Работно време:
Понеделник до Петък
9.00 ч. – 18.00 ч.
Събота от 9.00 ч – 15.00 ч.
Неделя – Почивен ден.
Ваучер за смяна на 4броя гуми за леки автомобили с отстъпка Ваучер за смяна на 4броя гуми за леки автомобили с отстъпка Ваучер за смяна на 4броя гуми за леки автомобили с отстъпкаТоп оферта за смяна на 4броя гуми от АутоКорея!

Два пъти в годината сменяме гумите на автомобилите си.Това се налага за да можем да шофираме безопасно и комфортно.Добре е да знаем, че материалите от които се изработват летните и зимните гуми са различни и в зависимост от температурата променят своите качества.Производителите на гуми препоръчват при температури под 7 градуса без значение дали има сняг да поставим зимни гуми на автомобила си а при покачване на температурите над 10 градуса да преминем на летни.Смяната на гумите изглежда лесно но всъщност не е така защото е необходимо да се обърне сериозно внимание на всички етапи като демонтаж, монтаж, баланс налягане всичко да бъде изпълнено според предписанията на производителя с цел максимална безопасност на пътя.Доверете се на професионалистите от АутоКорея и ще получите отлично обслужване на страхотна цена.

Офертата е за автомобилни гуми и включва:

  • Сваляне
  • Демонтаж
  • Монтаж
  • Баланс
  • Качване

Смяна на 4броя автомобилни гуми 13 и 14 цола - 15.99лв.

Смяна на 4броя автомобилни гуми 15 и 16 цола - 23.99лв.
 
Смяна на 4броя автомобилни гуми 17 до 19 цола - 39.99лв.

Всеки закупил ваучер получава 20% отстъпка при закупуване на нови гуми от АутоКорея.

 

Реклама

 

 


Категория: Авто-Мото

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за АутоКорея ЕООД

АУТО КОРЕЯ ЕООД е на пазара от 2007г. и е специализирана за доставка и монтаж на оригинални и алтернативни авточасти за корейски автомобили. Нашата цел е качествено обслужване и максимална полезност на клиента. Стремежът ни е да покриваме всички основни възли и детайли при масовите автомобили от марките Daewoo, Chevrolet, KIA и Hyundai. Стремим се да бъдем полезни с мнения и съвети извлечени от практиката на севизирането на корейските автомобили.Автосервиза дава гаранция при влагане на оригинални авточасти закупени от сервиза и магазина към него. Във всички случаи гаранцията се уточнява предварително с цел избягване на недоразумения.При нас ще получите широка гама услуги като ремонт на двигатели,окачване,ходова част,скоростни  кутии,диагностика на двигатели,реглаж преден и заден мост,сервиз и магазин за гуми,полиране на фарове,компютърна диагностика,всички видове застраховки и др.

Все още няма добавени коментари.