Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Семинар по БЕЛ на тема - Как успешно да пишем трансформиращ преразказ!

Цена: 16.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 40.00лв
Отстъпка: 58%
Спестяваш: 23.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за : Тридневен семинарпо БЕЛ на тема: Как успешно да пишем трансформиращ преразказ.
 
3.След закупуване на ваучер, е необходимо да се запишете на телефон: 0893 88 55 27.Лице за контакти: Наташа Минчева
 
4. Семинарът се провежда в три дни 10.04.2014, 24.04.2014 и 08.05.2014г. от 14.30ч. до 16.00 ч.
 
5. Място за провеждане на семинара – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. Валидност на ваучерите до 08.05.2014г.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при започване на семинара или предоставяне на номера и кода му по имеайл преди това.
 
8. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Мобилен: 0893 88 55 27
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 58% отстъпка за Тридневен семинар по БЕЛ на тема: Как успешно да пишем   трансформиращ преразказ от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 58% отстъпка за Тридневен семинар по БЕЛ на тема: Как успешно да пишем   трансформиращ преразказ от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 58% отстъпка за Тридневен семинар по БЕЛ на тема: Как успешно да пишем   трансформиращ преразказ от Учебен център Рая, София.Кратък семинар подходящ за учениците в шести и седми клас от Учебен център Рая!

Учебен Център Рая организира кратък семинар по БЕЛ за подготовка на учениците в шести и седми клас, който е в помощ за външното оценяване в седми клас.
 
Целта на семинара е учениците да разберат правилата и особеностите при писане на трансформиращ преразказ.
 
Учениците разработват самостоятелно два преразказа, който се оценяват от преподавателя. Коментират се силните и слабите страни и се работи за по-успешното им представяне на втория модул от външното оценяване в седми клас.
 
Офертата включва:
  • Тридневен семинар по БЕЛ на тема: Как успешно да пишем трансформиращ преразказ.
 
Семинарът се провежда в три дни 10.04.2014, 24.04.2014 и 08.05.2014г. от 14.30ч. до 16.00 ч., като всеки курсист, закупил ваучер получава право да присъства на учебните занятия и в трите определени дни.
 
Работи се в групи до 7 деца.  
 
Място за провеждане на семинара: гр.София, ул.„ Добрила”10.
 
БОНУС:
  • Всеки закупил този ваучер има право да ползва същата  отстъпка при необходимост от допълнително обучение – индивидуални уроци или включване в курс по математика и БЕЛ.
  • Всеки закупил ваучер по тази промоци, ползва 30% отстъпка от други курсове организирани от „ Учебен Център Рая” .
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 
 

Все още няма добавени коментари.