Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Самозалепваща подложка за автомобил!

Цена: 1.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 10.00лв
Отстъпка: 80%
Спестяваш: 8.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Самозалепваща подложка за автомобил 1 бр.
 
3. Можете да получите платената от Вас стока в офиса на търговеца или с куриер.
 
4. За да получите своята стока с куриер е необходимо да изпратите на e-mail: magnifico_trade@mail.bg номера на ваучера, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! Срок на доставката до 2 работни дни след изпращане на информацията на имейла.
 
5. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се заплаща при получаването на стоката от куриера. Цена 5 лв. за цялата страна. 
 
6. За да получите своята стока на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
7. При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
8. Валидност на ваучерите 28.02.2014 г.
 
9. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък:
от 10.00 до 18.00 часа
групово пазаруване- 80% отстъпка за самозалепваща подложка за автомобил от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 80% отстъпка за самозалепваща подложка за автомобил от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 80% отстъпка за самозалепваща подложка за автомобил от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 80% отстъпка за самозалепваща подложка за автомобил от Магнифико Трейд, СофияДръж ценните вещи наблизо! Удобство, комфорт и сигурност на пътя от Магнифико Трейд!

Омръзна ли ти да тъсиш телефона си по пода на колата след всеки завой? Сега можеш да задържиш ценните вещи близо до себе си, докато шофираш!
 
Офертата включва:
  • Самозалепваща подложка за автомобил само за 1.99 лв.
Подложката e с двойнозалепваща повърхност, със специална наноструктура, създаваща вакумен ефект за задържане на всякакви предмети. Идеално прилепва към автомобилното табло - лесна за поставяне и премахване (не оставя следи по таблото). Специализирана да задържа върху автомобилното табло всякакви предмети: мобилен телефон, GPS-навигационни устройства, Radar sensor, MP3 плеър, цигари и много други.
 
Защо да изберете самозалепващата подложка?
  • За ваше улеснение;
  • Красив и полезен аксесоар за всеки автомобил;
  • Уникални възможности за задържане на предмети;
  • Осигурява ви сигурност и спокойствие в автомобила;
  • Гарантира ви комфортно и безопасно пътуване.
С помощта на самозалепващата се подложка не се налага да отклонявате вниманието си от пътя, за да търсите вещите си. Тя задържа всички предмети, които искате да имате близо до вас докато шофирате.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Авто-Мото

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.