Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

СЕКСИ СТЕГНАТ КОРЕМ С ADVANSED BODY SYSTEM!

Цена: 28.80 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 42%
Спестяваш: 21.20лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за:   1 бр. Фитнес уред Advanced Body System.
 
3. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се извършва в рамките на 2 раб. дни от изпращане на информацията на  e-mail: magnifico_trade@mail.bg. 
 
4. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
5. При получаване на място  в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД.на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
6.  При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
7. Валидност на ваучерите 31.12.2013 г.
 
8. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
9. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
понеделник - петък:
10:00 до 18:00 часа
групово пазаруване- 42% отстъпка за Фитнес уред Advanced Body System от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 42% отстъпка за Фитнес уред Advanced Body System от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 42% отстъпка за Фитнес уред Advanced Body System от Магнифико Трейд, СофияИНОВАТИВЕН ФИТНЕС УРЕД ЗА КОРЕМНИ ПРЕСИ ОТ МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД!

Всеки мечтае за плосък и стегнат корем. Въпросът е как да поддържаме "най-проблемната" област в нашето тяло в добра форма? Новото предложение на Магнифико Трейд дава отговор на този въпрос. С иновативният фитнес уред Advanced Body System у дома, ще бъдете в перфектна форма, без да е необходимо да посещавате ежедневно фитнес залата!
 
Офертата включва: 
  • Фитнес уред Advanced Body System.
ABS - Advanced Body System е иновативен фитнес уред за коремни преси, който Gold's Gym определят като "най-бързият начин за оформяне на стегнат секси корем". Тайната е в регулируемото съпротивление и кинетична сила, която според Gold's може да достигне до 20 кг.
 
Само за 30 минути на ден ще получите невероятни резултати! Advanced Body System е помогнал на безброй хора да подобрят телата си. Десетилетия опит и най-новите технологии са включени в този фитнес продукт, така че можете да очаквате чудесни резултати.
 
ABS Ви позволява да насочвате специфични мускулни групи в горната част на тялото, долната част на тялото и основата! Може да го ползвате, както за оформяне на няколко мускулни групи, така и като част от фитнес програмата Ви за оформяне на цялото тяло.
 
Предивства:
  • Готов за използване направо от кутията! 
  • Колкото повече се навеждате, толкова по-бързи резултати ще постигнете!
  • ABS е изработен от усъвършенствани материали! 
  • Едно от големите му предимства е, че е компактен и лесен за съхранение! 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!
 
 


Категория: Спорт

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена. Магнифико трейд ЕООД търси също така и с дистрибутори които да прелдагат стоките в цялата страна.

Все още няма добавени коментари.