Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Реглаж на преден или заден мост!

Цена: 19.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 40.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 20.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2.Един ваучер важи за Реглаж на преден или заден мост на лек автомобил - За джипове и бусове (до 5м) се доплащат на място в АутоКорея - 15лв.
 
3.Необходима е резервация на час на тел.(02)9366699 и 0885752388
 
4.Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
6.Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в сервиза.
 
7.Валидност на ваучерите до 30.06.2016 г.
 
8.Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ул. „Първа българска армия“ 48

Телефон: 936 66 99
Мобилен: 0885 752 388
E-mail: office@autokorea.eu
Уеб сайт: http://autokorea.eu/

Работно време:
Понеделник до Петък
9.00 ч. – 18.00 ч.
Събота от 9.00 ч – 15.00 ч.
Неделя – Почивен ден.
Реглаж на преден или заден мост! Реглаж на преден или заден мост! Реглаж на преден или заден мост!Компютърен реглаж на преден или заден мост на топ цена от АутоКорея!

Големите пътувания започнаха! Време е да обърнем внимание на техническото състояние на автомобилите си. Задължително е да направим профилактично диагностика на реглажа на мостовете автомобилите си.Ако през зимните месеци сте минавали с автомобилите си през дупките на родните пътища то тази оферта е точно за Вас.При не добре регулиран преден или заден мост това може да доведе до бързо износване на гумите, разбиване на окачването, увеличаване на разхода на гориво, както и рязко ще намали стабилността на Вашия автомобил.
 
Офертата е леки автомобили и включва:
 
Реглаж на преден или заден мост на лек автомобил - За джипове и бусове (до 5м) се доплащат на място в АутоКорея - 15лв.
 
 
Офертата е предоставена от АутоКорея
 
 
 
Реклама
 

Категория: Авто-Мото

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за АутоКорея ЕООД

АУТО КОРЕЯ ЕООД е на пазара от 2007г. и е специализирана за доставка и монтаж на оригинални и алтернативни авточасти за корейски автомобили. Нашата цел е качествено обслужване и максимална полезност на клиента. Стремежът ни е да покриваме всички основни възли и детайли при масовите автомобили от марките Daewoo, Chevrolet, KIA и Hyundai. Стремим се да бъдем полезни с мнения и съвети извлечени от практиката на севизирането на корейските автомобили.Автосервиза дава гаранция при влагане на оригинални авточасти закупени от сервиза и магазина към него. Във всички случаи гаранцията се уточнява предварително с цел избягване на недоразумения.При нас ще получите широка гама услуги като ремонт на двигатели,окачване,ходова част,скоростни  кутии,диагностика на двигатели,реглаж преден и заден мост,сервиз и магазин за гуми,полиране на фарове,компютърна диагностика,всички видове застраховки и др.

Все още няма добавени коментари.