Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Регистрация на фирма! Стартирайте Вашия бизнес сега!

Цена: 40.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 200.00лв
Отстъпка: 80%
Спестяваш: 160.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за регистриция на фирма в Търговския регистър.
 
3. След закупуване на ваучера е необходимо да си направите уговорка за среща на тел: 0896 880 760, 0898 614 167    
 
4. Отлагането на предварително уговорена среща е възможно 24 часа предварително.
 
5. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
6. Валидност на ваучерите до 28.02.2014 г.
 
7. За да Ви бъде извършена услугата е задължително представянето на разпечатан ваучер при посещение в офиса на фирмата или изпращането му предварително на e-mail - Kalgo_konsult@abv.bg.
 
8. Ваучерите важат за регистрация на ЕООД или ООД в Търговския регистър и не включва съпътстващите регистрацията такси за откриване на набирателна сметка, резервация на име, регистрация на фирма в Търговския регистър.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, булевард „Гоце Делчев“ 22, вх.Г, офис 2

Мобилен: 0896 880 760, 0898 614 167
E-mail: Kalgo_konsult@abv.bg
Уеб сайт: http://www.kalgo.net

Работно време:
Понеделник - Петък
9:00 - 17:30 часа
групово пазаруване- 80 % отстъпка за регистриция на фирма в Търговския регистър от Счетоводна къща Калго финанс, София групово пазаруване- 80 % отстъпка за регистриция на фирма в Търговския регистър от Счетоводна къща Калго финанс, София групово пазаруване- 80 % отстъпка за регистриция на фирма в Търговския регистър от Счетоводна къща Калго финанс, СофияСпестете 80% от цената за първоначална регистрация на фирма със Счетоводна къща Калго финанс! Само измислете име!

Ако сте решили да започнете Ваш собствени бизнес сега, доверете се на професионалистите от Счетоводна къща Калго финанс за регистриране на бъдещата Ви фирма в Търговския регистър. Спестете пари и ценно за Вас време! От Вас се иска само да измислите името на Вашата компания! 
 
Офертата включва:
  • Изготвяне на всички необходими документи и вписване на Вашата фирма в Търговския регистър.
Забележка: Всички държавни такси за регистрацията на фирмата Ви се плащат отделно, според тарифите на Търговския регистър в момента на регистрацията.
 
Допълнителни бонуси:
След регистрацията, Счетоводна къща Калго финанс Ви предлага възможност за сключване на абонаментен договор за професионално счетоводно обслужване на изгодни цени според обема на работата на Вашата фирма.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: За бизнеса

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Счетоводна къща - Калго финанс ООД

Счетоводна къща „Калго” ООД е създадена през 2006  с предмет на дейност организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни , междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. С нас ще имате спокойствието, че отчетността на Вашата фирма ще бъде извършвана професионално, в съответствие с действащата в страната нормативна база и в законните срокове.  Имаме опит в много сфери на икономическия живот – производство, външна и вътрешна търговия, туризъм, транспорт, строителство, реклама, информационни услуги, консултантски услуги, сдружения с идеална цел (фондации, асоциации и т.н.), свободни професии, като въпреки това се стремим се да бъдем максимално гъвкави и да подхождаме индивидуално към всеки клиент.Дейността ни е съобразена с най–новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване. 

Все още няма добавени коментари.