Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

РОМАНТИЧНО ЛЯТО НА О-В САНТОРИНИ - РАЯ НА ГЪРЦИЯ!

Цена: 49.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 82.00лв
Отстъпка: 40%
Спестяваш: 33.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Промоционалната цена на офертата е 615 лв. Със закупуването на ваучера заплащате 49 лв. Остатъка от 566 лв. е необходимо е да доплатите на място в офиса на ТА "Натали-Р-Травел". Цените са за ранни записвания до 14.04.2013 год.
 
3. Преди да закупите ваучера да проверете за налични свободни места на тел. 0896 599 779.
 
4. След закупуване на ваучер, в срок от 72 часа се изисква резервация за пътуването на телефони:  0896 599 779
 
5. Ваучера важи за настаняване на един човек.
 
6. Всички доплащания за допълнителни услуги, които не влизат в цената на пакета се извършват в офиса на ТА "Натали-Р-Травел"!
 
7. Ваучера не може да бъде анулиран или използван повторно.
  
8. На e-mail: info@natalitravel.com е необходимо е да се изпратят ваучера и трите имена на участниците!
 
9. В случай на неявяване след резервация ваучера се брои за използван.
 
10. Рекламации относно услугата се предявяват към ТА "Натали-Р-Травел".
 
11. При възникнали въпроси, относно офертата може да се свържете с ТА "Натали-Р-Травел" на телефон: 02 824 11 38; 0896 599 779
 
12. Можете да закупите повече от един ваучер за Вас и за Ваши приятели.
 

Адрес и контакт:

София, ж.к.Люлин, булевард Джавахарлал Неру 28. Силвър Център ет. 1 офис №30

Телефон: 02/824 11 38
Мобилен: 0896 599 779
E-mail: info@natalitravel.com
Уеб сайт: http://www.natalitravel.com/

Работно време:
понеделник - петък
от 10.00 до 18.30 часа
групово пазаруване- 40% отстъпка за шестдневна екскурзия с организиран транспот до остров Санторини - Гърция, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за шестдневна екскурзия с организиран транспот до остров Санторини - Гърция, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за шестдневна екскурзия с организиран транспот до остров Санторини - Гърция, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за шестдневна екскурзия с организиран транспот до остров Санторини - Гърция, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за шестдневна екскурзия с организиран транспот до остров Санторини - Гърция, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за шестдневна екскурзия с организиран транспот до остров Санторини - Гърция, от Натали Травел СофияШЕСТ ДНИ - ЧЕТИРИ НОЩУВКИ - ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ - ВКЛЮЧЕНИ ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ - ХОТЕЛ ALEXANDRA-SANTORINI***! РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 14.04.2013 г. С 40% ОТСТЪПКА ОТ НАТАЛИ ТРАВЕЛ!

Ако сте влюбени в живота вземете своята почивка в Рая на Гърция - о-в Санторини!
 
Санторини е най-красивият и интересен остров от групата на Цикладите. Отличава се с великолепната си природа.  Намира се на 127 морски мили от пристанище Пирея и на 70 мили северно от остров Крит. Островът е с формата на полумесец с вътрешен залив наречен „калдера”. Скалите над него се извисяват на 300 м. над морското равнище. Най-голям град е Тира. На острова има 13 селища, повечето от които са запазили традиционния стил и архитектура. Характерни за Санторини са красивите плажове с черен или червен пясък, кристално чистите сини морски води и вулкански скали. Най-големите и известни курорти на острова са Камари и Периса.
 
Офертата включва:
 • Шестдневна автобусна екскурзия остров Санторини - Гърция - 6 дни/ 4 нощувки
Промоционална цена на пакета 615 лв.
 • През системата на Gepi.bg заплащате 49 лв. и при представен ваучер в офис на Натали Травел, доплащате разликата от 566 лв.
Посочените цени са валидни до 14.04.2013 год.!!!
 
Пакетната цена включва:
 • Транспорт с  автобус за международни превози
 • 1 нощувка със закуска в 2/3 стая в хотел 2/3* в Атина
 • 3 нощувки със закуски в 2/3 стая в хотел : хотел Aleksandra Santorini***
 • 3 вечери   
 • Гранични, туристически и паркинг такси
 • фериботни такси и билети
 • Водач през цялото пътуване
Пакетната цена не включва:
 • Пътни такси – 12евро
 • Медицинска застраховка
 • Разходите от личен характер
 • Допълнителни екскурзии
Доплащания:
 • Доплащане за деца до 11год. – 430лв.(настанени с двама възрастни )
 • Допълнителни екскурзии срещу заплащане за редовни цени ( по желание )
 1. екскурзия до Вулкана и горещите извори - 28 EUR
 2. еднодневен обиколен тур на Санторини – 39 EUR
 3. екскурзия до Археа Тира – 20 EUR
Дати на отпътуване: 02.05. /  01.06. /  09.06. /  17.09. /  08.10.2013.
 
Маршрут:  София, Солун, Атина, о.Санторини
 
Програма:
 
1 ДЕН:      
Отпътуване от София. По пътя се спира за почивка след долината на река Темпи. Пристигане в Атина вечерта. При възможност се прави кратка автобусна обиколка на Атина. Настаняване в хотел. Нощувка.
 
2 ДЕН :
Ранна закуска. Отпътуване с ферибот за остров Санторини в 07.25 ч. Пристигане напристанището в Тира около 15.00 ч. Трансфер и настаняване в хотел. Свободен ден за плаж и запознаване с курорта Камари. Вечеря. Нощувка.
 
3 ДЕН:      
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *еднодневен обиколен тур на острова. Разглеждане на градчетата Тира, Имеровигли, Ия и Пиргос.Възможност за посещение на най – старата и най –голяма винарска изба на острова - дегустация на местни вина. /продължителност 8 часа/. Наблюдаване залеза на слънцето – една от най-големите атракции на острова. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
4 ДЕН:      
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия с корабче до застиналия Вулкан и горещите извори. За екскурзията е препоръчително да се носят удобни обувки, слънчеви очила и шапка /продължителност 4 ч./. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
5 ДЕН:      
Закуска. По желание екскурзия до античната столица на острова – Археа Тира /продължителност 2 ч./ Отпътуване за Атина с ферибот в 15.30 ч. Пристигане на пристанище Пирея в 23.25 ч. Нощен преход до България.
 
6 ДЕН:      
Пристигане в София сутринта.
 
Описание на екскурзиите (заплащане по желание)
 
Екскурзия до Вулкана и горещите извори.
През 1400 пр.н.е. вулканът изригнал с такава мощ, че централната част на Санторини полетяла във въздуха. На нейно място се образувал огромен кратер, наречен калдера, който се запълнил с морска вода. Днес на малкия остров Неа Камени, който се намира в калдерата, има активен вулкански кратер. При тази екскурзия ще посетите кратера на вулкана и горещите извори, които се намират в близост до него. За тази екскурзия е препоръчително да имате удобни обувки, слънчеви очила и шапка. 
Продължителност: 3 ч.  
Цена:  28 EUR с  включени фериботни и входни такси.
 
Еднодневен обиколен тур на Санторини
При тази екскурзия ще разгледаме  градовете: Тира, Ия, Пиргос, изкачване на най-високия връх на острова с манастира на пророк Илия. Ще посетим най – старата и прочута винарска изба на острова, която предлага специфични вина. Освен интересната беседа и дегустацията ще може да си закупите бутилка вино от специалната селекция – чудесен сувенир от Санторини. Над скалистия бряг на Калдерата се вият стръмни улички, а сред тях се гушат малки снежнобели къщи със загадъчната архитектура на цикладската строителна традиция. Това е най-големият град на острова – Тира. Ия се намира в най - северната част на острова. Оттук можете да наблюдавате световно известният залез на Санторини, който е една от големите атракции на острова.
Музей на виното
Единствения в света подземен музей на виното е разположен на 8 метра под земята и има формата на лабиринт. В него е представена историята на виното и живота на винопроизводителя от Санторини, от 1660 година до 1970 година.
Музеят е  създаден от любовта и желанието, от традицията да се  произвежда вино, която я има и до днес.
За създаването на музея на виното са били нужни цели 21 години здрава работа с търпение и настойчивост. Финансирането е станало изцяло от семейството на собствениците. Музеят е бил създаден с ръчен труд, без помоща на тежки машини, тъй като пространството не го позволява. Било е много тясно и тавана е бил много нисък. Всички инструменти и машини, които ще видите в музея са автентични и редки експонати. Машините, които са работили за миналите поколения, са останали да витаят в пространството. В музея всички експонати са подредени хронологично. Стадиите на винопроизводството, както и всичкитмашини са в хронологичен ред. Редките експонати от машини и инструменти за винопроизводство, ще върнат посетителя в минала епоха, като обиколката ще приключи в кабинета на създателя на винарната Григориос Куцоянопулос, с всичките му лични вещи и специално бюрото му от 1870 година. Накрая посетителя ще има възможност в специално обособено място за дегустация, да се наслади на три от най-добрите вина, които произвежда винарната днес. По този начин може да се каже, че всеки един гост на винарната взима със себе си впечатления от миналото, от гръцко-цикладската култура и доста впечатления от продукта наречен ВИНО.
Продължителност: 8 ч.
Цена: 39 EUR с включени дегустация на вино и беседа във винарска изба.
 
Екскурзия до Археа Тира
Разглеждане на руините на града. Градът датира от 1000 г пр. Хр. И е бил културен център на острова. Продължителност: 2 ч. 
Цена:  20 EUR  


Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Натали Травел 2

Туристическа агенция "Натали-Р-Травел" ЕТ е туристически агент, специализиран в организацията на културно-познавателни туристически програми, почивки, екскурзии, пътнически услуги. Дългогодишният опит в предлагането на туристически и пътнически услуги ни дава възможност да налагаме качествени и конкурентни туристически услуги. Удостоверение за туристическа дейност: регистрационен № 05529

Все още няма добавени коментари.