Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

РЕЛАКСИРАЩ, ПОДМЛАДЯВАЩ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С РОЗОВО МАСЛО!

Цена: 11.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 40.00лв
Отстъпка: 70%
Спестяваш: 28.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за  Релаксиращ масаж на цяло тяло с розово масло.
 
3. Резервация на час на тел: 0884 455 680.
   
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. 
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7.  Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 17.08 - 30.09.2013г.

Адрес и контакт:

София, улица „Стрешер“ 7, партер

Мобилен: 0884 455 680

Работно време:
Работно време
Понеделник - Неделя:
9:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 70% отстъпка за релаксиращ масаж на цяло тяло с розово масло от салон за красота The golden hands, София групово пазаруване- 70% отстъпка за релаксиращ масаж на цяло тяло с розово масло от салон за красота The golden hands, София групово пазаруване- 70% отстъпка за релаксиращ масаж на цяло тяло с розово масло от салон за красота The golden hands, СофияКРАСОТА И ЗДРАВЕ ЗА ТЯЛОТО ОТ САЛОН ЗА КРАСОТА THE GOLDEN HANDS!

Почувствайте магията на розовото масло с всяка клетка на тялото си в салон за красота The golden hands! Оставете се в златните ръце на масажистите и се отдайте на един ароматен релаксиращ масаж! 
 
Офертата включва:
  • Релаксиращ масаж на цяло тяло с розово масло.
Продължителност - 60 минути
 
Българското розово масло е едно от най-скъпите и търсени на международния пазар парфюмни етерични масла. То регулира влажността на кожата и има подмладяващ ефект. Етеричното масло от маслодайна роза нормализира работата на мастните жлези, ликвидира отоците, оздравява рани и екземи, лекува дераматити и невродерматити, алергии, артрит и ревматизъм. Помага при разстройство на нервната система и депресии, влияе положително върху белия дроб и бъбреците!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Салон за красота The Golden Hands

Салон за красота The golden hands се стреми да създаде приятна атмосфера за своите клиенти и гости, които да могат да се насладят на най-модерните методи на работа и качествени професионални продукти в областта на масажите и грижите за красота и здравето на тялото.

Все още няма добавени коментари.