Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

РАЗХОДКА ПО ГРЪЦКИ В КРАЯ НА МАЙ - ДО СОЛУН, МЕТЕОРИТЕ И ИЗВОРИТЕ НА АФРОДИТА!

Цена: 77.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 230.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 153.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Промоционалната цена на офертата е 154 лв. През системата на Gepi.bg заплащате 77 лв., и в срок до 23.11.2012 год. е необходимо да доплатите 77 лв. по банков път на сметката на ТА Конкордия. СТОПАНСКА И ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА/ BIC- BUIBBGSFBG87/ IBAN - BUIB 9888 1025 5211 00  или в брой в офиса на фирмата.
 
3. Необходимо е преди да закупите ваучера да проверите за налични свободни стаи на тел.0722/60351; 0898/875731.
 
4. След закупуване на ваучера е необходимо в срок от 24 часа да изпратите на имейл konkordija@abv.bg номера/номерата и кода/кодовете на закупените ваучери, както и трите имена на латински на всички пътници, ЕГН, номерата на документите им за самоличност и датите им на валидност, адрес и телефон на едно от лицата /данните са необходими за застрахователната полица и договора/.
 
5. Не се допуска замяна на имена
 
6. Краен срок за записване: 17.05.2013 г.
 
7. Цената на офертата е калкулирана про минимален брой пътници  – 35  лица! Краен срок за уведомяване на потребителите ако този брой не бъде набран: 7 работни дни.
 
8. Местата в автобуса/при ползване на организиран транспорт/ се дават по реда на предявяване на ваучерите в агенцията. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките
 
9. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. Забележка: Посочените цени са ексклузивни за обявения период. При анулации от страна на клиента, сумата не подлежи на връщане. 

Адрес и контакт:

Самоков, yлица „Житна Чаршия" 12

Телефон: 0722/60 351
Мобилен: 0898 875 731
Уеб сайт: http://www.konkordija.com
групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА Конкордия групово пазаруване- 33% отстъпка за 3 дневна екскурзия с организиран транспорт до до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун - Гърция от ТА КонкордияТРИДНЕВНА АВТОБУСНА ПРОГРАМА 24 - 26.05.2013 г. ОТ ТА КОНКОРДИЯ НА ТОП ЦЕНА ОТ 154 ЛЕВА!

Гърция е страна с многовековна история и интересна култура, които съчетани с необикновено красивата природа и някак различното балканско очарование, превръщат южната ни съседка в магнит за туристи от цял свят. С една екскурзия или почивка там всеки посетител може да намери по нещо за себе си - кипящ нощен живот, антична красота ,уют и уединение в малките курортни селца, пулсиращ ритъм в големите туристически центрове.... Потопете се и вие в този митичен и божествен свят на южната ни съседка! Подарете си една незабравима вълнуваща ваканция, изпълнена с много красиви забележителности и вълшебни златисти плажове!
Вижте МЕТЕОРА - един от най-големите и известни група манастири в Гърция след Атон. Те датират от 11в., когато се заселват първите отшелници там. Обявени са от ЮНЕСКО като уникален феномен на културното наследство. Считани за осмото чудо на света. В манастирите се съхраняват уникални фрески, икони и стринни реликви.
Вижте и СОЛУН - втория по големина град след Атина, столицата на Древна Македония и северна столица на Гърция, Солун е град на три цивилизации - Антична, Римска и Византийска. Могат да се посетят места с археологични разкопки, изложби, музеи и театри.
 
Офертата включва:
 • 3 дневна екскурзия с организиран транспорт - 24-26.05.2013 г. до Метеорите, Изворите на Афродита и Солун
Промоционална цена на пакета: 154 лв.
 • През системата на Gepi.bg заплащате 77 лв., и в срок до 17.05.2013 год. заплащате 77 лв. по банков път на сметката на ТА Конкордия. СТОПАНСКА И ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА/ BIC- BUIBBGSFBG87/ IBAN - BUIB 9888 1025 5211 00 
Цената включва:
 • Транспорт с лицензиран автобус/микробус.
 • 2 нощувки със  закуски на бюфет в хотел  Achillion – категория С, Макригиалос;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/лица с ТЕЛК не подлежат на застраховане; лица над 69 години доплащат 7.00 лева/,
 • Водач по време на пътуването.
 • Екскурзии до:
 1. скалният феномен Метеорите
 2. изворите на Афродита (богинята на любовта) и параклиса “Св. Параскева”
 3. Солун
Цената не включва:
 • входните такси за скалният манастир (2 EUR)
 • гръцка вечер с меню и музикална програма в местна таверна – 40.00 лева на човек, минимум лица, необходими за провеждането й – 25 човека/заявява се при подписването на договора и се заплаща при потвърждение на пътуването/
Доплащане :
 • за ползване на самостоятелна стая : 40 лв. за двете вечери
 • за ползване на двойна седалка от 1 турист: 37.00 лева
 • за дете от 2г. до 5,99 години, настанено с двама възрастни в едно студио – 60.00 лв.,
 • за дете от 6 до 11,99 години, настанено с двама възрастни в едно студио – 135.00 лв.
 • лица над 69 години доплащат по 7 лева за застраховка.
ПРОГРАМА:
Първи ден:  06:00 ч. - отпътуване от Самоков – Голямата чешма в посока София. От София отпътуване от паркинга на Стадион Васил Левски в 7:30 ч. за Гърция.
Около 15.00 – Пристигане в курорта Макригиалос. Настаняване в хотела, който е разположен на самият морски бряг на селището и е изцяло реновиран през 2006 г., с цел да се превърне в прекрасно и спокойно място за всички на своите посетители. Предлага се настаняване в 26 стаи и 2 апартамента,  оборудвани с централно отопление и персонални климатици, за да можете да регулирате желаната от вас температура; телефон; хладилник и телевизор. Всички стаи са с балкон, като от повечето от тях гледката е очарователна - към дълбокото синьо на небето и морето... Можете да наблюдавате прекрасният изгрев от балкона си или отразяването на лунна светлина в морето, което е неповторима гледка ...
В ресторанта на хотела имате въможност да опитате невероятни ястия от месо или риба. Свежите продукти, които се използват при готвенето, опитният персонал и добрите цени са в състояние да задоволят всяко кулинарно желание.
Хотелът разполага и с кафене, с красива гледка към морето, както и с градина с детска площадка
Свободно време за отдих, плаж или други занимания по желание.
Нощувка.
Втори  ден : 7.00 – 8.00 - Закуска. 8.00 – Целодневна екскурзия до Метеорите - комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите.Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Разглеждане на «Свето Преображение Господне»/Големия Метеор/. Посещение на работилница за изработка на икони. Свободно време за късен обяд вживописното градче Каламбака, намиращо се в подножиета на величествените скали. Отпътуване обратно за Макригиалос със спиране за фото – пауза приизворите на Афродита (богинята на любовта) и параклиса “Св. Параскева”.
Гръцка вечер /срещу допълнително заплащане/.
Нощувка.
Трети ден – 7.30 – 08.30 - Закуска. 9.30 - Освобождаване на стаите и отпътуване за България със спирка в Солун – разглеждане на Църквата “Свети Димитър” и свободно време за обяд и шопинг.
Пристигане в София – след  21 часа, в Самоков след 22 часа.
 
Краен срок за записване: 17.05.13 
Необходими документи:
 • Лична карта;
 • Деца под 18 години – задграничен паспорт с 6 месечна валидност след датата на пътуването;-
 • Деца под 18 годишна възраст пътуващи с единия родител е необходимо да представят нотариално заверено пълномощно за съгласието от непътуващия с групата родител.

Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Туристическа агенция "КОНКОРДИЯ-СКЦ" ЕООД

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ КОНКОРДИЯ - САМО ИЗБЕРИ ПОСОКАТА ...."

"Конкордия - СКЦ" ЕООД е лицензирано като туроператор и туристически агент от Държавната агенция по туризъм, удостоверения за регистрация № РКК - 01 - 6064/ 27.02.2008 и №. РКК - 01 - 6110/ 10.05.2008
 
Фирмата предлага разнообразни туристически продукти:
 • Младежки отдих - бели, сини и зелени училища, еднодневни и многодневни ученически екскурзии
 • Почивки на море и планина в България и чужбина за индивидуални и групови туристи
 • Резервация на хотелски места в България и чужбина
 • Туристически застраховки
 • Тийм билдинги
"Конкордия - СКЦ" ЕООД работи в партньорство и с други туроператори - "Лоял травел" , "Глоб травел", "Селена тур", " Orient 99 ","Рад - феста", "Партнер травел", "Тез тур","Емералд травел", "Марбор тур", предлагайки техни почивки и екскурзии в чужбина.
 
Отзивчивият екип на ТА КОНКОРДИЯ е на Ваше разположение, за да Ви предостави цялата информация, която Ви е необходима във връзка с избраната от Вас туристическа услуга. 
 
Спестете време и пари с ТА КОНКОРДИЯ!

Все още няма добавени коментари.