Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Проектиране, изработка и доставка в рамките на град София на пълноцветни флаери А6!

Цена: 45.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 130.00лв
Отстъпка: 65%
Спестяваш: 85.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 50 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Изработка на проект + печат + безплатна доставка в рамките на гр. София на пълноцветни двустрании флаери - формат А6 (105х148мм.), отпечатани на хартия 130гр. хром. - 1000 или 2000 бр.(според платения вариянт на офертата)
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл jovani_print@abv.bg.
 
4. Допълнителна информация свързана с параметрите на файловете за печат, в случай, че желаете да ни предоставите Ваш дизайн можете да получите на телефон 0897 911 116 (Ивайло Владимиров).
 
5. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери. 
 
6. В цената на ваучерите е включена доставка в рамките на гр. София. Доставката извън гр. София се извършва с куриерска фирма Еконт, а цената на доставката е за сметка на клиента.
 
7. По желание на клиента флаерите могат да бъдат получени и на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, ул. Кукуш №1 (след уговаряне на час по телефона).
 
8. Срок на изработка на проектите за дизайн - два работни дни, след отчитане на ваучерите в системата на сайта и предоставяне на необходимата информация от клиента.
 
9. Срок на изработка на флаерите - 10 работни дни след одобрение на проекта.
 
10. Валидност на ваучерите до 10.10.2014 г.
 
11. След изтичане на срока на валидност на ваучерите, можете да ги използвате само след като доплатите до реалната стойност на офертата.
 
12. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Кукуш“ 1

Мобилен: 0897 911 116
E-mail: jovani_print@abv.bg
Пълноцветен двустранен печат на 1000 или 2000 броя флаери формат А6 + дизайн и безплатна доставка за София Пълноцветен двустранен печат на 1000 или 2000 броя флаери формат А6 + дизайн и безплатна доставка за София Пълноцветен двустранен печат на 1000 или 2000 броя флаери формат А6 + дизайн и безплатна доставка за СофияПълноцветен двустранен печат на 1000 или 2000 броя флаери формат А6 на цена без аналог от Джованипринт!

Сезона на ваканциите е към края си! С избора на флаери за рекламната си кампания през новия бизнес сезон Вие можете да бъдете изключително гъвкави! Независимо дали ще ги пускате в пощенските кутии, ще ги раздавате на улицата или ще ги приложите във вестник или списание, Флаерите си остават безценен рекламен инструмент!
 
Ваучерът включва:
Изработка на проект + печат + безплатна доставка в рамките на гр. София на пълноцветни двустранни флаери - формат А6 (105х148мм.), отпечатани на хартия 130гр. хром. 
 
Офертата се предлага в следните вариянти:
  • Вариянт 1 - 1000 бр. флаери формат А6 за 45лв. вместо 130лв.
  • Вариянт 2 - 2000 бр. флаери формат А6 за 65лв. вместо 160лв.
Ако имате готов проект на Вашия флаер, може да ни го изпратите! Изискване за файла: Tif, JPEG, PDF CMYK, 300dpi!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!
 
Реклама
 

Категория: Услуги

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за “Джованипринт" ЕООД

“Джованипринт" ЕООД е специализирана в производството на рекламни материали от хартия. Печатницата се гордее с качеството си на работа и голямо разнообразие от услуги за печат,  свързани с нуждите Ви. Нашият добре обучен и любезен персонал с дългогодишен опит е тук, за да ви съдейства при всеки проект,  плакати, банери, флаери, визитки, фактури, книги, довършителни услуги.

Все още няма добавени коментари.