Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Познавате ли себе си!? Разберете с Human Design анализ на личността!

Цена: 9.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 82%
Спестяваш: 41.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 36 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за Human Design анализ на личността - кратък или подробен, според платения вариант на офертата.
    
3. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
    
4. Един ваучер важи за един анализ на един човек. 
    
5. За да Ви се изготви анализа е необходимо да пишете на мейл- humandesign_sofia@abv.bg, и да предоставите три имена, дата и година на раждане, час на раждане и място /град или село/, както и кодът или самия ваучер закупен от сайта. Кодът е задължително условие за валидизирането му и за стартиране на услугата.
    
6. За допълнителни въпроси можете да се обръщате към доставчика на услугата на посочения и-мейл.
    
7. Ваучерът е задължително условие за поръчка на продукта на тази цена.
 
8. Закупения ваучер на може да бъде анулиран или използван повторно.
 
9. Всички условия на Gepi.bg 
 
10. Ваучерите са валидни до: 28.02.2014 г.

Адрес и контакт:

София, улица „Пиротска“ 30

Мобилен: 0882 441 245
E-mail: humandesign_sofia@abv.bg

Работно време:
работно време:
от 10.00 до 18.00
групово пазаруване- 82% отстъпка за Human Design анализ на личността - кратък или подробен от Human design Systems, София групово пазаруване- 82% отстъпка за Human Design анализ на личността - кратък или подробен от Human design Systems, София групово пазаруване- 82% отстъпка за Human Design анализ на личността - кратък или подробен от Human design Systems, София групово пазаруване- 82% отстъпка за Human Design анализ на личността - кратък или подробен от Human design Systems, СофияЗапознайте се със себе си, чрез Human Design - революционната система, променила живота на хиляди хора по целия свят!

Предлагаме Ви един нестандартен начин да направите подарък на себе си, защо не и на Вашата половинка за празника на влюбените Свети Валентин.
  • Искате ли да oткриете идеалния си партньор?
  • Искате ли да вземете решения?
  • Искате ли да покажете на 100% какво можете?
  • Искате ли да знаете кой наистина сте Вие? 
Тогава се запознайте със ... себе си, чрез Хюман Дизайн!
 
Офертата включва по един от вариантите по избор: 
  • Кратък (около 3-4 страници) Human Design анализ за 9 лв.
  • Подробен (10-12 страници) Human Design анализ за 19 лв.
Допълнителни бонуси! 
  • Всеки закупил 3 броя кратък Хюман Дизайн анализ, получава 4-тия БЕЗПЛАТНО!
  • Партньорски анализ, даващ информация за съвместимостта в двойката;
  • Нумерологичен анализ;
  • Изчисляване и анализ на Асцедент и Луна в хороскопа; 
Human design е революционна система и променя живота на хората из целия свят. Чрез датата, часа и мястото на раждането тя разкрива личността, която сте родени да бъдете и животът, който трябва да водите.
 
Пригответе се да се срещнете с истинското си аз...
То ще промени живота Ви завинаги!
 
Още за услугата...
 
Чували сте за астрология. Най-вероятно знаете кой е слънчевият Ви знак и че разкрива същностния ви характер. Сред вас мнозина знаят и повече. Например асцендента си и може би дори в кой знак се намира Луната. А навярно и нещичко за транзитите – осъзнавайки, че движението на планетите във времето донася в живота Ви известни възможности и предизвикателства. Според тази древна система, да познавате влиянието на планетите в живота си, със сигурност е полезно, за да разберете себе си и живота си по-добре.
В сравнение с астрологията системата на личния дизайн – тъй нареченият „Хюман дизайн” – е относително нова. Точно както въз основа на датата, часа и мястото Ви на раждане може да Ви бъде направена астрологична карта, така и хюман дизайн може, на базата на тази информация, да генерира уникална за Вас карта – наричаме я „графика на тялото”.
Тази уникална и мощна система от знание представлява синтез от астрология, ид-зин, кабалла и вашия генетичен импринтинг. Тя не само описва личността Ви в голяма дълбочина, но и позволява да надникнем във фундаменталните мотиви и пориви, ръководещи живота Ви – аспекти, които може би дори не осъзнавате. Дава подробна информация за всеки отделен човек, за здравето му, за личната му психология, за дарбите му, за слабостите му, както и за способностите му.
Това е единствената наука – частна собственост в света. Тя има изключително практическо приложение, проверено с годините от десетки хиляди хора по цял свят. Експериментиралите с предоставената от нея информация откриват, че улеснява живота им и им помага да си възвърнат чувството за цел и посока, които човек така лесно изгубва в забързаното и сложно ежедневие на двадесет и първия век.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Услуги

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за HUMAN DESIGN SYSTEMS

Искате ли да oткриете идеалния си партньор?
Искате ли да вземете решения?
Искате ли да покажете на 100% какво можете?
Искате ли да знаете кой наистина сте Вие? 
 
Тогава се запознайте със ... себе си, чрез Хюман Дизайн!
 

Все още няма добавени коментари.