Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Подарете си незабравима емоция с уникалните китайски летящи фенери!

Цена: 5.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 18.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 12.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 95 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Три или пет броя Китайски летящи фенери (според платения вариант на офертата).
 
3. Можете да получите платената от Вас стока в офиса на търговеца или с куриер.
 
4. За да получите своята стока с куриер е необходимо е да изпратите на e-mail: magnifico_trade@mail.bg номера на ваучера, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! Срок на доставката до 2 работни дни след изпращане на информацията на имейла.
 
5. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се заплаща при получаването на стоката от куриера. Цена 5 лв. за цялата страна. 
 
6. За да получите своята стока на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
7. При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
8. Валидност на ваучерите 30.09.2014 г.
 
9. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
Китайски летящи фенери|Топ цена за летящи фенери Китайски летящи фенери|Топ цена за летящи фенери Китайски летящи фенери|Топ цена за летящи фенериЗапалете фенера, намислете си желание и се усмихнете в очакване то да се сбъдне!

Предлагаме Ви едно оригинално решение да направите празника си още по - вълнуващ! Осветете нощното небе с китайски летящи фенери! Наслаждавайте се на красивата гледка в компанията на близки и приятели! Не спирайте да мечтаете!
 
Китайските летящи фенери имат древна история. Използвани първоначално за изпращане на сигнали поради видимостта им на много километри, постепенно те променят предназначението си. Днес тези вълнуващи светещи летяши балони се използват като красива атракция в празненствата по цял свят. Тяхното очарование ги прави предпочитани напоследък дори пред фойерверките. В родината им има поверие, че желания, които са написани върху тях се сбъдват, затова често биват наричани фенери на желанията. Направете празника си прекрасен с "летящата" оферта на Магнифико Трейд, а ние Ви желаем сбъдване на всичките Ви желания
 
Офертата се предлага в следните варианти: 
  • Три броя Китайски летящи фенери само за 5.99 лв. вместо 18 лв.
  • Пет броя Китайски летящи фенери само за 9.99 лв. вместо 30 лв.
Всеки пуснат от Вас фенер ще лети около 60 минути, като през това време ще се издигне на около хиляда метра в небето!Фенерите са направени са от 95 % разградими материали а хартията, от която са изработени е негорима.
 
 
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.