Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Подаръчни ваучери за абитуриенти!

Цена: 49.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 130.00лв
Отстъпка: 62%
Спестяваш: 81.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 43 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за: Подаръчен ваучер за пакет козметични и спа процедури (според платения вариант на офертата).
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0879 103 128
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра.
 
8. Срок за предявяване на ваучерите: 30.09.2016г.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Света Троица, бул.Тодор Александров, бл.127 Б

Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10:30 - 20:30 часа
Само за абитуриенти! Подаръчни ваучери за абитуриенти за козметични и спа процедури!Оригинален подарък за абитуриенти! Подаръчен ваучер за козметични и спа процедури!

Сезонът на баловете вече започва и всеки от нас ще присъства на минимум един абитуриентски бал! Подготвихте ли подарък за своите абитуриенти? Ако все още не сте и се чудите какво да изберете,  Център за красота Милано, Ви предлага да подарите красота под формата на Подаръчен ваучер за козметични и спа процедури! Изненадайте абитуриентите, с възможността да се погрижат за своята визия и да се почувстват красиви и специални!

Офертата се предлага в следните вариани:

Вариант 1 - Подаръчен ваучер за козметични и спа процедури на стойност 49 лв., включващ едномесечен пакет с:

 • една процедура за лице по избор (анти акне терапия, арома терапия, почистване на лице, хидратираща терапия или подхранваща терапия)
 • една процедура за тяло по избор ( антицелулитен масаж, ултразвукова липосукция на зона по избор, аромамасаж на гръб и раменен пояс, епилация с кола маска на цяло тяло за жени или на зони по избор за мъже или фотоепилация на зони по избор до себестойност 30 лв.)

Вариант 2 - Подаръчен ваучер за козметични и спа процедури на стойност 99 лв. включващ двумесечен пакет с:

 • две процедури за лице по избор (анти акне терапия, арома терапия, почистване на лице, хидратираща терапия или подхранваща терапия)
 • две процедури за тяло по избор ( антицелулитен масаж, ултразвукова липосукция на зона по избор, аромамасаж на гръб и раменен пояс, епилация с кола маска на цяло тяло за жени или на зони по избор за мъже или фотоепилация на зони по избор до себестойност 60 лв.)

Вариант 3 - Подаръчен ваучер за козметични и спа процедури на стойност 149 лв. включващ тримесечен пакет с

 • три процедури за лице по избор (анти акне терапия, арома терапия, почистване на лице, хидратираща терапия или подхранваща терапия) 
 • три процедури за тяло по избор ( антицелулитен масаж, ултразвукова липосукция на зона по избор, аромамасаж на гръб и раменен пояс, епилация с кола маска на цяло тяло за жени или на зони по избор за мъже или фотоепилация на зони по избор до себестойност 100 лв.)

Допълнителни условия:

 • Можете да закупите своите Подаръчни ваучери и на място в Център за красота Милано или чрез куриер с наложен платеж.
 • Ще получите красиво оформен подаръчен ваучер, който няма да съдържа стойността на заплатената от Вас сума а само специален код.
 • Ако желаете да получите ваучера с куриер, трябва да изпратите своята заявка за получаване на e-mail: office@milanobeauty-bg.com, която да съдържа три имена, адрес за доставка, телефон за връзка и вида на избрания от вас ваучер.
 • Сумата за доставката с куриер е за Ваша сметка.
 • Подаръчните ваучери ще могат да бъдат използвани до 30.09.2016 г., в зависимост от закупения пакет. С предварителна разервация на час на тел. 0879 103 128 .

Реклама


Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Перник, Пазарджик, Враца
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.
 
Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.
 
Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.
 
В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.
 
Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.