Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Пълзящи ягоди Mont Everest! Хапвайте на воля вкусни ягоди цели 5 месеца!

Цена: 20.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 29.00лв
Отстъпка: 28%
Спестяваш: 8.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 195 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера се предлага в следните варианти:
  • Вариант 1 - 10 корена разсад за Пълзящи ягоди Mont Everes + 5 корена подарък само за 20.90 лв.
  • Вариант 2 - 20 корена разсад за Пълзящи ягоди Mont Everes + 5 корена подарък само за 37.00 лв.
3. Валидност на ваучера 05.07.2014 г.
 
3. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери
 
4. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код , заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл contact.vitaforte@gmail.com.
 
5. Закупеният от Вас продукт ще получите чрез доставка с куриерска фирма СПИДИ в рамките на 7 работни дни.
 
6. Цената на доставката е  9.90 лв. и не е включена в цената на ваучера а се заплаща от клиента при получаването на пратката.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, 1111, п.к. 31

Телефон: 02/ 902 31 21
E-mail: contact.vitaforte@gmail
Уеб сайт: http://yagodi-monteverest.net/

Работно време:
от 9:00 до 18:00 часа
групово пазаруване- 28% отстъпка за Пълзящи ягоди Mont Everest от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 28% отстъпка за Пълзящи ягоди Mont Everest от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 28% отстъпка за Пълзящи ягоди Mont Everest от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 28% отстъпка за Пълзящи ягоди Mont Everest от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 28% отстъпка за Пълзящи ягоди Mont Everest от Вита Форте ЕООД групово пазаруване- 28% отстъпка за Пълзящи ягоди Mont Everest от Вита Форте ЕООДУникален сорт ягодови храсти, които пълзят към небето, лесни за отглеждане и неповторими на вкус от Вита Форте!

Един френски овощар разработи наистина уникален сорт ягодови храсти. Те достигнат височина над 1,20м. В продължение на 5 месеца в годината се отрупват с красиви плодове, на които Вие можете да се наслаждавате - чисти, здрави и с неповторим вкус.
 
Отглеждайте ги във вашата градина или дори в саксии на балкона!!!
 
Ваучера се предлага в следните варианти:
  • Вариант 1 - 10 корена разсад за Пълзящи ягоди Mont Everes + 5 корена подарък само за 20.90 лв.
  • Вариант 2 - 20 корена разсад за Пълзящи ягоди Mont Everes + 5 корена подарък само за 37.00 лв.
 
Пълзящите ягодови храсти "Монт Еверест", (депозирана марка) имат нужда от съвсем малко място за да се вкоренят. Те се приспособяват към всякакви почви и са устойчиви на студ. Няколко минути са достатъчни за да ги засадите, а след това трябва само да им сложите мрежички и да ги поливате от време на време.
 
Те създават цветен колорит в градината Ви, дават плодове продължение на години и будят завист в съседите!
 
С почуда ще наблюдавате как ден след ден, стъбълцата им порастват все по-високо и се покриват с листа, цветове, а после и с плодове, които ще
наедряват и ще се умножават в едри червени гроздове. Представете си радостта на децата Ви, когато им разрешите да берат с едно протягане на ръката, тези едри сочни плодове, добре узрели, чистички , направо от Вашия ягодов храст!
 
Ще берете от тях до зимните студове, дълго след като обичайният сезон на обикновените ягоди е приключил и година след година те ще продължават да Ви дават от сочните си плодове. Да, сега вече няма нужда да се навеждате за да берете от земята ягоди, които са били в калта и които животните винаги успяват да вкусят преди те да са узрели добре. Ако ги засадите в по-голяма саксия или кашпия, не се учудвайте, ако имате пресни плодове на коледната трапеза.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Спорт

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Вита Форте ЕООД

Официален представител за България на Пълзящи ягоди Mont Everest! Вижте още на http://yagodi-monteverest.net/

Все още няма добавени коментари.