Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Пълноцветен печат на 1000 бр. флаери А6

Цена: 33.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 66.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 33.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Пълноцветен печат на 1000 бр. флаери А6
 
3. След закупуване на ваучера е необходимо да изпратите e-mail на адрес: office@itnco.com, със следното съдържание: номер на ваучера и на секретния му код, данните на фирмата Ви за фактура, имената на лицето за контакт, телефон за връзка, предпочитан начин на получаване на флаерите ( от офиса на фирмата ни или изпращане на Вашия адрес, за което е необходим точния Ви адрес) и файла за отпечатване.
 
4. Срок за отпечатване – 15 работни дни след получаване на заявката.
 
5. Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента. Отпечатаните флаери можете да получите и от офиса на фирмата.
 
6. Възможно е да поръчате флаери без закупуване на ваучер.
 
7. Можете да закупите неограничен брой ваучери – за фирмата си или за подарък.
 
8. Ваучера е валиден 20дни
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, бул. „Александър Стамболийски“ 81-А

Телефон: 02 / 981 31 78
Мобилен: 0887 631 370
E-mail: office@itnco.com
Уеб сайт: http://itnco.com/

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:30 - 17:30 часа
Пълноцветен печат на флаери А6 Пълноцветен печат на флаери А6Ако имате бизнес идея, събитие или трябва бързо да популяризирате Вашия продукт, изберете флаери от Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг!

Рекламата с флаери винаги се е отплащала щедро на рекламодателите. Флаерите се разпространяват лесно по най-разнообразни начини, като  например кина, театри, барове, магазини, аптеки, ресторанти, нощни клубове рекламни стелажи и т.н. За конференции, презентации, изложения, семинари флаерите са предпочитани от бизнеса. Възползвайте се от изгодното предложение на рекламна агенция Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг и изберете флаери за Вашата рекламна кампания!

 
Офертата включва:
 
Пълноцветен печат на 1000 бр. флаери А6
 
 
Офертата е предоставена от Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг
 
 

 
 
Реклама
 
 
 

Категория: За бизнеса

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за „Ей Ти Ен ко Адвъртайзинг“ ЕООД

Рекламна агенция ITN&Co Advertising е агенция за пълно рекламно обслужване. Тя е създадена през 2002 година. Стартирахме като амбициозен проект на млади, но перспективни професионалисти. Искахме да покажем, че за добрите идеите няма граници. Агенцията разполага със собствена печатна база, цех за външна реклама, широка мрежа от подизпълнители, високо квалифицирани сътрудници и консултанти. Предлагаме дизайн и предпечат, което ни дава възможност за затворен цикъл при изработването на рекламните артикули.С годините достигнахме високо ниво на производителност и гарантирано качество. Брошури, визитки, етикети, листовки, книги, винили, брандиране на витрини, облепяне на коли, обемни букви, лазерно гравиране, печат на текстил, пликове, торбички, топъл печат, изработка на щандове, щанци, сувенири, стойки за брошури, озвучаване и сценично осветление, организиране на събитие, медийна реклама, дизайн и изработка на сайтове са само част от нашите възможности.

Все още няма добавени коментари.