Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПРОЛЕТНО ПРЕЧИСТВАНЕ!МАСАЖ НА ГРЪБ С ПЧЕЛЕН МЕД И ЦИТРУСИ!

Цена: 13.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 40.00лв
Отстъпка: 65%
Спестяваш: 26.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Ваучера важи за 40 минутен масаж на гръб с пчелен мед и цитруси
 
3. Резервация на час - 3 дни предварително на тел: 0879 131 945    
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 07.05.2013 - 07.06.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, жк. Хиподрума, площад Ручей ул. Григор Начевич 11 (вход от към ул. Церова гора)

Мобилен: 0879 131 945
E-mail: pixystudio@abv.bg
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 65% отстъпка за 40 минутен масаж на гръб с пчелен мед и цитруси от Пикси Спа Център София групово пазаруване- 65% отстъпка за 40 минутен масаж на гръб с пчелен мед и цитруси от Пикси Спа Център СофияНЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА СЕТИВАТА ВИ ОТ PIXY SPA CENTER!

Освежете се и пречистете организма си от натрупаните токсини след края на зимата с офертата на Пикси Спа Център! Заредете тялото си с енергия, чрез лечебната сила на меда и се освободете от пролетната умора!
 
Офертата включва:
  • 30 минути медотерапия на гръб
  • 10 мин почистване и разстриване с цитросови плодове 
Лечебната сила на меда е известна от древността. Тя се дължи на съдържащите се в него редица важни за човешкия организъм витамини, ензими, минерали и микроелемнти, както и някои антибиотични вещества. Медения масаж е метод, при който въздействието на масажните похвати и мощният биологичен ефект на чистия пчелен мед взаимно се допълват и усилват. Резултата е засилване на лимфо- и кръвообращението на обработваните участъци от тялото, освобождаване на натрупалите се през годините шлаки и изгаряне на мастните клетки. Масажа интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможност на пчелния мед да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.
 
Масажът с цитрусови плодове е един от най-предпочитаните релаксиращи масажи. Той има изключителен почистващ, овлажняващ и тонизиращ ефект върху кожата на тялото. Масажът с плодове, напомня класически масаж, в който вместо масажно олио се използва пилинг от плодово пюре. Целта е пълен релакс на тялото и подхранване на кожата, която става уникално мека и свежа.

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA Center предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.