Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПРАКТИЧНО И ЗАБАВНО ЕКО ШИШЕ "ANGRY BIRD"!

Цена: 4.30 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 8.00лв
Отстъпка: 46%
Спестяваш: 3.70лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: 1 бр. Еко шише Vapur Bottle с Angry birds
 
3. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се извършва в рамките на 2 до 7 раб. дни от изпращане на информацията на  e-mail: magnifico_trade@mail.bg. 
 
4. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
5. При получаване на място  в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД.на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
6.  При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
7. Валидност на ваучерите 23.10.2012 -23.11.2013 г.
 
8. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
9. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
групово пазаруване- 46% отстъпка за Еко шише Vapur Bottle с Angry birds от Магнифико Трейд групово пазаруване- 46% отстъпка за Еко шише Vapur Bottle с Angry birds от Магнифико ТрейдПРИЯТНА ИЗНЕНАДА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ОТ МАГНИФИКО ТРЕЙД!

Ако търсите нестандартен и весел подарък вземете това супер готино еко шише, декорирано с "Ядосани птички" на страхотна цена от Магнифико Трейд! Ядосаните пилета "Angry birds", които всекидневно нападат......прасета, напоследък са се превърнали в любимци на малки и големи и със сигурност ще бъдат приятна изненада за човека, на когото искате да направите подарък! 
 
Офертата включва: 
  • 1 бр. Еко шише Vapur Bottle с Angry birds само за 4.30 лв., вместо за 8 лв.
Характеристики на продукта:
  • Вместимост - 480 мл;
  • Размер - 26х11 см;
  • Цвят - случаен;
  • Удобно и леко.
Знаете ли, че тялото Ви съдържа над 70% вода и, че човек може да издържи без вода около 7 дни? А, знаете ли, че трябва да пиете минимум два литра вода на ден, и че от това зависи Вашето здраве? Погрижете се за него с новото супер изгодно и забавно предложение, предоставено от Magnifico Trade!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.