Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПОДГОТВИТЕЛЕН КУРС ПО МАТЕМАТИКА ИЛИ БЕЛ ЗА 7-МИ КЛАС!

Цена: 320.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 550.00лв
Отстъпка: 42%
Спестяваш: 230.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за подготвителен курс по български език и литература или математика за кандидатстване след 7-ми клас - 100 учебни часа. 
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427, 02 4650326 - София Анева.
 
4. Начало на курсовете - 01.10.2013 г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - съобразен с графика на часовете в училище (един път седмично - 3 учебни часа)
 
7. Валидност на ваучерите до 01.10.2013г.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 42% отстъпка за подготвителен курс по български език и литература или математика за кандидатстване след 7-ми клас - 100 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 42% отстъпка за подготвителен курс по български език и литература или математика за кандидатстване след 7-ми клас - 100 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 42% отстъпка за подготвителен курс по български език и литература или математика за кандидатстване след 7-ми клас - 100 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 42% отстъпка за подготвителен курс по български език и литература или математика за кандидатстване след 7-ми клас - 100 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 42% отстъпка за подготвителен курс по български език и литература или математика за кандидатстване след 7-ми клас - 100 учебни часа, от Учебен център Рая София.ОТЛИЧНА ПОДГОТОВКА И ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Започва новата учебна година и предизвикателството пред родители и седмокласници е голямо. Предстои кандидатстване и подготовката за него започва с първия училищен звънец!
 
За да се спести част от напрежението както на учениците така и на родителите Учебен Център Рая организира курсове по български  език и литература и по математика за подготовка за кандидатстване след 7ми клас и постигане на високи резултати както на изпитите за външно оценяване в края на годината, така и като годишна оценка по предмета в училище. Чрез последователна, систематична и целенасочена работа в спокойна атмосфера можем да постигнем желаните отлични резултати и да избегнем напрежението. 
 
Преподавателите са доказали се в областта си професионалисти с индивидуален подход към всеки ученик и неговите обучителни потребности.
 
Офертата включва избор на един от следните варианти:
  • Курс по математика - 100 учебни часа. 
  • Курс по български език и литература - - 100 учебни часа. 
Обучението се провежда един път седмично с график съобразен с графика на часовете в училище. Всяко занятие е с времетраене 3 учебни часа. Общ брой часове на курса 100 учебни часа.
 
Начало на курсовете - 01.10.2013г 
Място за провеждане на курсовете: гр.София, ул. „ Добрила”10.
 
Бонуси - Всеки закупил ваучер по тази промоция ползва 30% отстъпка от други курсове организирани от „ Учебен Център Рая”!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.