Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПОДГОТОВКА ЗА ЛЯТОТО! КАВИТАЦИЯ + АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ!

Цена: 14.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 65.00лв
Отстъпка: 77%
Спестяваш: 50.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Ваучера важи за 60 минутна процедура - кавитация + антицелулитен масаж на зона по избор + Подарък сауна.
 
3. Резервация на час - 3 дни предварително на тел: 0879 131 945    
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 08.05.2013 - 08.07.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, жк. Хиподрума, площад Ручей ул. Григор Начевич 11 (вход от към ул. Церова гора)

Мобилен: 0879 131 945
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 77% отстъпка за кавитация + антицелулитен масаж на зона по избор от Пикси Спа Център София групово пазаруване- 77% отстъпка за кавитация + антицелулитен масаж на зона по избор от Пикси Спа Център СофияПРЕМАХНЕТЕ ЦЕЛУЛИТА И ОФОРМЕТЕ ПЕРФЕКТНО ТЯЛО В ПИКСИ СПА ЦЕНТЪР! ПОЛУЧАВАТЕ И ПОДАРЪК!

Целулитът, известен още и като "портокалова кожа". представлява натрупване на отпадъчни продукти като вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Появява се най-вече в областта на седалището, бедрата и корема - предимно при дамите. Днешната оферта на Пикси Спа Център Ви предлага да се преборите с целулита чрез комплексно прилагане на два метода за неговото третиране - кавитация и мануален антицелулитен масаж.
 
Офертата включва:
  • Кавитация + Мануален антицелулитен масаж на зона по избор - 60 минути
Кавитацията е иновативен, неинвазивен метод за моделиране на тялото посредством ултразвуков микромасаж. С прилагането й е възможно редуциране от 2 см.до 5 см.в обиколката на третираната зона. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и всичко излишно и преработено се отделя от организма по естествен път.
 
При антицелулитния масаж проблемните зони се третират с натурални екстракти и етерични масла, които имат благоприятно въздействие при разграждането на мазнините и стягането на кожата. Антицелулитният масаж има моделиращо действие, засилва циркулацията на кръвта в третираните зони, като така по естествен начин се премахват натрупаните токсини, за да може кожата да бъде еластична и гладка.
 
Всеки закупил ваучер получава ПОДАРЪК - безплатно ползване на сауна!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA Center предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.