Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с Air Flow!

Цена: 19.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 90.00лв
Отстъпка: 78%
Спестяваш: 70.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за почистване на зъбен камък с ултразвук, и полиране на зъбите с AirFlow. 
 
3. Резервация на час на тел: 02/ 416 67 35   
 
4. Един човек може да закупи повече от един ваучер за себе си и за свои близки.
 
5. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
7. Валидност на ваучерите 31.12.2013 г.
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Студентски град, ул. “Професор Саздо Иванов“ № 6

Телефон: 02/ 416 67 35
E-mail: office@davinciclinic-bg.com
Уеб сайт: http://davinciclinic-bg.com

Работно време:
10:00 – 20:00 часа
групово пазаруване- 78% отстъпка за почистване на зъбен камък с ултразвук, и полиране на зъбите с AirFlow от Da Vinci Clinic, София групово пазаруване- 78% отстъпка за почистване на зъбен камък с ултразвук, и полиране на зъбите с AirFlow от Da Vinci Clinic, София групово пазаруване- 78% отстъпка за почистване на зъбен камък с ултразвук, и полиране на зъбите с AirFlow от Da Vinci Clinic, София78% отстъпка за блестяща усмивка от DA VINCI CLINIC!

Погрижете се за Вашата сияйна усивка. Подарете си ваучер от Da Vinci Clinic на невероятна цена и без компромис с качеството! 
 
Усмихнете се широко на днешната ни блестяща оферта.
 
Офертата включва: 
  • Преглед 
  • диагностично оцветяване. 
  • Почистване на зъбен камък с ултразвук 
  • Полиране на всички зъби 
Зъбният камък не само оцветява зъбите ни, но и създава благоприятна среда за развитие на бактерии в устата, което неизбежно води до появата на кариеси и кървене от венците. Препоръчително е професионалното почистване на зъби да се прави два пъти годишно. Ако имате проблеми с венците - на всеки 3-4 месеца. След почистване зъбите се полират. Air Flow е процедура за полиране на зъбите, която използв водно-въздушна струя със специализирани карбонати. Това се прави с цел изглаждане повърхността на зъба, така че да не останат грапави места, на които наслагването на плака е още по-лесно. Air Flow почиства зъбите и междузъбните пространства и полира повърхността, придава естествена белота и блясък на усмивката, която често губим, заради консумираните цветни храни, напитки, употреба на цигари и пр.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Da Vinci Clinic - Специализирина стоматологична клиника

Da Vinci Clinic e специализирана клиника по протетична дентална медицина с отделни сектори, в които се предлага отлично лечение и поддържане цялостта на оралните тъкани. Da Vinci Clinic разполага с най-модерната и всестранна технология за лечение и предлага на пациентите си една изключително комфортна и спокойна обстановка. Всеки един пациент се обслужва от висококвалифицирани екипи и отдадени на здравеопазването зъболекари, всички от които са професионалисти в своята област. Иновативно и интегрирано стоматологично обслужване се базира изцяло на грижата за здравето на пациентите. 
 
Погрижете се за Вашето здраве и красота. БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗА ВАШИЯ БЮДЖЕТ! 
 
Da Vinci Clinic Ви предлага да вземете на изплащане стоматологични пакети за покупка и поставяне на: 
брекети
инпланти
мостове
коронки
зъбни протези 
 
Размер ан кредита от 150 до 10 000 лв. 
Срок за изплащане от 3 до 48 месеца. 
 
Повече информация за Da Vinci Clinic можете да откриете на адрес www.davinciclinic-bg.com

Все още няма добавени коментари.