Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК НА КУЧЕТА И КОТКИ!

Цена: 68.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 105.00лв
Отстъпка: 35%
Спестяваш: 37.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 63 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за  Преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки.  
 
3. Необходима е предварителна резервация на час на тел: 0888 95 21 99.  
 
4. Един човек може да закупи повече от един ваучер за лично ползване и за подарък.
 
6. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
7. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
8. Валидност на ваучерите 16.10 - 16.12.2013 г.
 
9. След изтичане на срока на валидност на ваучерите, можете да ги ползвате като доплатите за услугата до реалната и цена.
 
10. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, улица „Суходолска“ 2, бл.5

Мобилен: 0888 95 21 99
Уеб сайт: http://vetmitkov.com/front/index.php

Работно време:
понеделник -петък:
9.00 до 19 .00 часа
събота от 10.00 до 14.00 часа
групово пазаруване- 35% отстъпка за преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки от Ветеринарна клиника Деян Митков, София групово пазаруване- 35% отстъпка за преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки от Ветеринарна клиника Деян Митков, София групово пазаруване- 35% отстъпка за преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки от Ветеринарна клиника Деян Митков, София групово пазаруване- 35% отстъпка за преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки от Ветеринарна клиника Деян Митков, София групово пазаруване- 35% отстъпка за преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки от Ветеринарна клиника Деян Митков, София групово пазаруване- 35% отстъпка за преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки от Ветеринарна клиника Деян Митков, СофияГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО НА ВАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ОТ ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ДЕЯН МИТКОВ!

Необходимоста от преглед на устната кухина, осбено при дребните породи кучета се обуславя от физиологичната предиспозиция за натрупване на зъбен камък и произтичащите от него пародонтални заболявания. Често тези явления се наблюдават още след третата-четвъртата година. Възрастните кучета от средни и едри породи също не правят изключение, особено след осмата-десетата си година.
 
Не е за подценяване факта, че огромното количество бактерии във възпалителните огнища на венците и задържащия алвеоларен апарат могат да причинят остеомиелити на подлежащите костни структури, ендокардити, артрити, пиелонефрити в различна степен и не на последно място лош дъх.
 
Ние Ви предлагаме да се погрижите за Вашите домашни любимци и да ги предпазите от неприятни заболявания!
 
Офертата включва:
 
Пакетна услуга - преглед на устна кухина, обща анестезия и почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер за кучета и котки.
  • Вариант 1 - За животни до 10 кг. - промо цена 68 лв. вместо 105 лв.
  • Вариант 2 - За животни от 10 до 20 кг. - промо цена 74 лв. вместо 115 лв.
  • Вариант 3 - За животни над 20 кг. - промо цена 81 лв. вместо 125 лв.                 
Забележка!
Общата анестезия съпътстваща почистването на зъбния камък предполага наличието на кръвни изследвания, като преданестезиологичен план. Цената на този пакет е 22 лв. към лаборатория Цибалаб. Въпросното изследване е препоръчително преди обща упойка и не е включено в цената на офертата.
 
Допълнителни бонуси!
Ако при прегледа се установи необходимост от изваждане на нелечими зъби и корекция на дефекти в устната кухина, то те ще бъдат извършени на 50 % от реалната им стойност. 
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!  

Категория: Заведения ресторанти клубове

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Ветеринарна клиника ДЕЯН МИТКОВ

Привет!
 
Казвам се Деян Митков. Завършил съм ветеринарна медицина в Стара Загора  през 1999 год.
 
Практикувам от март 2000 год. Занимавам се изключително с дребни и екзотични животни. Изпитвам удоволствие от контакта с тях и удовлетворение от подобрението им след моята намеса.
 
Не обичам да търгувам с доверието на клиентите и да го експлоатирам с комерсиална цел.
 
В подхода си към даден проблем се опитвам да съм оптимален в предложените решения без да придавам излишна тежест или да ги неглижирам.
 
Заповядайте!

Все още няма добавени коментари.