Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК + ПОЛИРАНЕ НА ЗЪБИТЕ С AIRFLOW!

Цена: 20.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 80.00лв
Отстъпка: 75%
Спестяваш: 60.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 86 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за почистване на зъбна плака и зъбен камък с ултразвук, премахвания на оцветявания с AirFlow. 
 
3. Резервация на час на тел: 0878 234 910   
 
4. Един човек може да закупи повече от един ваучер за себе си и за свои близки.
 
5. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
7. Валидност на ваучерите  30.11.2013 г.
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, улица „Стрешер“ 5

Мобилен: 0878 234 910
E-mail: ekspresdental@abv.bg

Работно време:
Понеделник-Събота:
08.30 - 19.30 часа
групово пазаруване- 75% отстъпка за почистване на зъбна плака и зъбен камък с ултразвук, премахвания на оцветявания с AirFlow от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, София групово пазаруване- 75% отстъпка за почистване на зъбна плака и зъбен камък с ултразвук, премахвания на оцветявания с AirFlow от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, София групово пазаруване- 75% отстъпка за почистване на зъбна плака и зъбен камък с ултразвук, премахвания на оцветявания с AirFlow от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, СофияГРИЖА ЗА ВАШИТЕ ЗЪБИ И БЛЯСКАВА УСМИВКА ОТ КЛИНИКА ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ЕКСПРЕС ДЕНТАЛ СОЛЮШЪН!

Колкото и упорито да мием зъбите си, да полваме конци и вода за уста, зъбната плаката постоянно се натрупва. След време тя калцира (втвърдява се) и се превръща в зъбен камък. Зъбният камък не само оцветява зъбите ни, но и създава благоприятна среда за развитие на бактерии в устата, което неизбежно води до появата на кариеси и кървене от венците. Зъбният камък не може да бъде премахнат в домашни условия и затова се налага да потърсим професионална помощ.
 
Възползвайте се от офертата на Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, за да имате дълго време бляскава усмивка и да предотвратите заболяването на зъбите си!
 
Офертата включва:
  • Профилактичен преглед и консултация
  • Почистване на зъбна плака и зъбен камък с ултразвук
  • Полиране на зъбите с AIRFLOW
Препоръчително е професионалното почистване на зъби да се прави два пъти годишно. Ако имате проблеми с венците - на всеки 3-4 месеца. Хубаво е да го съчетаете и с профилактичен преглед на цялата устна кухина – състояние на зъбите, венците, езика. 
 
След почистване зъбите се полират. Air Flow е процедура за полиране на зъбите, която използв водно-въздушна струя със специализирани карбонати. Това се прави с цел изглаждане повърхността на зъба, така че да не останат грапави места, на които наслагването на плака е още по-лесно. Специализираните карбонати най-често са перлички, които се изстрелват върху зъбите под налягане. Силата на движението и съставът им почистват зъбите и междузъбните пространства и полират повърхността. Придават белота на усмивката, която често губим, заради консумираните цветни храни, напитки, употреба на цигари и т.н. С Air Flow се възвръща естествената белота и блясък на Вашите зъби!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс ЕООД

В Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс ще получите професионална консултация и грижа всичко свързано със стоматологично ви лечение! Заповядайте!

Все още няма добавени коментари.