Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПЕТДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ВЕНЕЦИЯ, ВЕРОНА И ПАДУА!

Цена: 22.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 37.00лв
Отстъпка: 41%
Спестяваш: 15.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Промоционалната цена на офертата е 224 лв. Със закупуването на ваучера заплащате 22 лв. Остатъка от 202 лв. е необходимо е да доплатите на място в офиса на ТА "Натали-Р-Травел".
 
3. Един ваучер важи за един човек и включва: Петдневна автобусна екскурзия до Италия - Венеция - Верона - Падуа.
 
4. Преди да закупите ваучера да проверете за налични свободни места на тел. 0896 599 779, 0877 177 881
 
5. След закупуване на ваучер, в срок от 48 часа се изисква резервация за пътуването на телефони:  0896 599 779, 0877 177 881
 
6. Всички доплащания за допълнителни услуги, които не влизат в цената на пакета се извършват в офиса на ТА "Натали-Р-Травел"!
 
7. Ваучера не може да бъде анулиран или използван повторно.
  
8. На e-mail: info@natalitravel.com е необходимо е да се изпратят ваучера и трите имена на участниците!
 
9. В случай на неявяване след резервация ваучера се брои за използван.
 
10. Рекламации относно услугата се предявяват към ТА "Натали-Р-Травел".
 
11. При възникнали въпроси, относно офертата може да се свържете с ТА "Натали-Р-Травел" на телефон: 02 824 11 38; 0896 599 779, 0877 177 881
 
12. Можете да закупите повече от един ваучер за Вас и за Ваши приятели.

Адрес и контакт:

София, ж.к.Люлин, булевард Джавахарлал Неру 28. Силвър Център ет. 1 офис №30

Телефон: 02 / 824 11 38
Мобилен: 0896 599 779, 0877 177 881
E-mail: info@natalitravel.com
Уеб сайт: http://www.natalitravel.com/

Работно време:
понеделник - петък
от 10.00 до 18.30 часа
групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел София групово пазаруване- 40% отстъпка за петдневна автобусна екскурзия до Италия - Верона, Венеция и Падуа, от Натали Травел СофияУНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК, ПРЕДОСТАВЕНО ОТ НАТАЛИ ТРАВЕЛ САМО ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ 224 ЛЕВА!

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

БЕЗПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ ДО ВЕРОНА И ПАДУА!

Вижте три невероятно красиви града! Насладете се на романтична Венеция, включена в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Градът е уникален, както с архитектурата на сградите, така и с основите си, построени върху дървени подпори. Усете духа на Ромео и Жулиета във Верона и опитайте от прочутите вина на града. Разгледайте Падуа - градът на св.Антонио, приютил множество известни личности като Донатело, Галилео Галилей, Франческо Петрарка, Николас Бернули и пр. Подарете си шопинг, който никога няма да забравите и зарадвайте близките си хора с истински подаръци.
 
Офертата включва:
 • 5 дневна автобусна екскурзия Италия  /Венеция-Верона-Падуа/ 5 дни с 2 нощувки
Дата на отпътуване : 06.12.2013 
 
Промоционална цена на пакета: 224.00 лв.
 • През системата на Gepi.bg заплащате 22 лв. и при представен ваучер в офис на Натали Травел, доплащате 202 лв. 
Цената включва: 
 • Транспорт с лицензиран автобус 
 • 2 нощувки  в 2/3 на стая в хотел 2 * / 3 * в района на в Лидо ди Йезоло 
 • 2 закуски 
 • Водач по време на престоя  
 • Екскурзия до Падуа
 • Екскурзия до Верона
Цената не включва:
 • Пътни такси – 24 евро на човек в двете посоки
 • Билет  - корабче Венеция: 23 евро ( в двете посоки )
 • Екскурзия ( по желание) до о.Мурано – 23 евро 
 • Такси  музеи
 • Разходи от личен характер
Програма:
                                                   
1 ден :
Отпътуване от стадион „ Васил Левски „  14:30ч. Нощен преход по маршрут: София, Сърбия, Харватска, Словения ( транзит ), Италия .
 
2 ден : 
Пристигане в Италия . Настаняване в хотел в района на Лидо Ди Йезоло . Следва посещения на забележителностите на  Венеция : разходка с корабче от Пунта Сабиони до площад „Сан Марко", „базиликата „Сан Марко”, посещение на историческия център, моста „Риалто„  двореца на Дожите, часовниковата кула и др. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка
 
3 ден :
Закуска. Свободно време за отдих и почивка. По желание екскурзия до о.Мурано. Посещение на работилница за производство на прочутото в цял свят Венецианско стъкло, катедралата на " СВ.Петър", катедралата ”СВ.Мария и Донатос”, музея на стъклото. Следобед в 15.30 връщане в Лидо Ди Йезоло. Свободно рвеме. Нощувка.
 
4 ден :
Закуска . Отпътуване за  Падуа: следва разглеждане Площад „ Сан Антонио”. Базиликата „Сан Антонио „, Площад „Прато Дела Вале„, ботаническата градина. Отпътуване за  Верона разглеждане на града : Арeна Ди Вeрона , Площад " Ербе ", площад " Бра ", къщата на Жулиета, двореца на синьорите и др. Отпътуване за България вечерта в 19 часа.
 
5 ден :
Пристигане в София следобед.
 
НАСТАНЯВАНЕ:
Настаняването е в хотел в Лидо ди Йезоло - град в провинцията Венеция, Италия. Населението на града е 23 988 жители (по данни от 2007г.), Градът разполага с 15км плажна ивица. Освен плаж и слънце Лидо ди Йезоло предлага и други забавления като волейбол, баскетбол, уиндсърф, организирани екскурзии с велосипед и много, много други. Нощният живот там е див и безспирен - от 20ч. вечер до 6ч. сутринта в курорта е позволено само за пешеходци. Разнообразието от заведения е невероятно – можете да посетите барове, клубове, пъбове или дискотеки. В ресторанти имате възможност да опитате различни видове кухни и особено специалитети от риби, ракообразни или мекотели, характерни за района. В района се отглеждат лозя и се произвеждат невероятни вина. 
 
Екскурзията се провежда при група от 40 човека ! 
 
Допълнителна информация!
 • Натали Травел" си запазва правото да променя последователността на програмата по независищи от нея причини! 
 • При неосъществаване на екскурзията по независещи от " Натали Травел" причини, фирмата уведомява 3 дни преди дата на отпътуване !
 • Доплащане за пътна такса и екскурзия с корабче до Венеция, се прави на място в офиса.
 • Офертата е със статут „Ранни Резервации”анулации не се допускат и клиента губи на 100% внесената сума до момента!
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

 


Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Натали Травел 2

Туристическа агенция "Натали Травел" е туроператор, специализиран в организацията на културно-познавателни туристически програми, почивки, екскурзии, пътнически услуги. Дългогодишният опит в предлагането на туристически и пътнически услуги ни дава възможност да налагаме качествени и конкурентни туристически услуги. Лиценз за туроператор РК-01-7099.

Все още няма добавени коментари.