Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ПАКЕТ 3 В 1 - ЦЕЛУТРОН + RF ЛИФТИНГ + ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛО!

Цена: 19.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 85.00лв
Отстъпка: 78%
Спестяваш: 66.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод  за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за - Пакет 3 в 1 - целутрон, радиочестотен лифтинг на зона по избор и детоксикация на тяло.
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0888 951 060.                 
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но клиента не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно един ден преди направената резервация.
 
6. Един човек може да закупи до 2 ваучера.
 
7. Валидност на ваучерите 31.12.2013г.
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“35

Мобилен: 0888 951 060

Работно време:
Всеки ден:
10.00 - 19.00 часа
групово пазаруване- 78% отстъпка за целутрон, радиочестотен лифтинг на зона по избор и детоксикация на тяло от   Sunflower Beauty Studio, София групово пазаруване- 78% отстъпка за целутрон, радиочестотен лифтинг на зона по избор и детоксикация на тяло от   Sunflower Beauty Studio, СофияТРИ В ЕДНО ЗА КРАСИВО И ЗДРАВО ТЯЛО ОТ SUNFLOWER BEAUTY STUDIO!

През зимата, облечени в дебелите зимни дрехи се чувстваме комфортно и рядко мислим за фигурата си. Не изоставяйте грижата за тялото си през зимата! Възползвайте се от офертата на Sunflower Beauty Studio и вземете своя пакет за красиво и здраво тяло! 
 
Офертата включва: 
  • Пакет 3 в 1 - целутрон, радиочестотен лифтинг на зона по избор и детоксикация на тяло. 
ЦЕЛУТРОНА е уред, с който се предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система. Процедурата с целутрон не крие риск от получаване на мускулна треска, защото уредът има програма, неутрализираща болката в мускула. Програмата извършвана с такъв уред изчиства токсините натрупани в тъканта, постига бърз видим ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и моделира стегнат силует.
 
РАДИОЧЕСТОТНИЯ ЛИФТИНГ (RF) е процедура, която е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период. Наричат я "лифтинг през обедната почивка", който не оставя никакви видими следи. Възвръща тонуса и предизвиква стягане на кожата. Намалява фините линии и повърхностните бръчки.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за SUNFLOWER - BEAUTY STUDIO

Насладете се на най-модерните методи на работа и качествени професионални продукти в областта на козметиката в Sunflower Beauty Studio! Ще получите професионален подход и индивидуално решение за вашия стил.

Все още няма добавени коментари.