Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОТСЛАБНЕТЕ С ВЕГА ТЕСТ ОТ СТИКС СИЛВЪР!

Цена: 19.30 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 70.00лв
Отстъпка: 72%
Спестяваш: 50.70лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за ВЕГА ТЕСТ
 
3. Необходимо е предварително записване на час на тел:  0876 94 36 46 ;
 
4. Валидност на ваучера от 18-04-2013 до 18-05-2013г.;
 
5. Едно лице може да закупи неограничен ваучери
 
6. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение;
 
7. При неявяване в записания час ваучерът се счита за използван;
 
8. Отлагане на предварително записан час е възможно 24 часа преди резервацията.

Адрес и контакт:

София, жк Красно село, ул. "Хубча"4

Мобилен: 0876 94 36 46
E-mail: office_stiksbg@mail.bg
Уеб сайт: http://stiks-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:00 - 19:00 часа
Събота: 8:00 - 16:00 часа
групово пазаруване- 72% отстъпка за вега тест от Стикс Силвър София групово пазаруване- 72% отстъпка за вега тест от Стикс Силвър СофияПО-ЗДРАВИ И В ПЕРФЕКТНА ФОРМА ЗА НАЧАЛОТО НА ЛЯТОТО С ВЕГА ТЕСТ!

Задавате ли си често въпроса колко здравословно се храним? Офертата на Стикс Силвър не само, ще ви даде отговор на този въпрос, но ще Ви помогне да свалите излишните килограми!
 
Офертата включва:
  • Вега тест
Вега теста е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен и точен. С него се установява към кои храни организмът има добра толерантност, разгражда и усвоява бързо и ги превръща в енергия. Показва още  кои от тях не понася, разгражда бавно, не усвоява достатъчно и съответно ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.  Резултатите са готови веднага, нанасят се в  специално изготвен стандартен фиш, който пациентът получава. В него се отбелязват храните, които за улеснение са маркирани  в три цветови групи: зелен цвят- разрешени храни, оранжев цвят- неразрешени /които се изключват за 3 месеца от храненето/ и червен - неразрешени, които се изключват за 6 месеца. След тези периоди те се включват отново в нашето меню. Важно е след шестия месец да се извърши втори тест, с който ще може да се направи реална преценка за ефекта от теста, т.е. колко от забранените храни са се върнали към разрешения сектор. 
 
Ако проявявате непоносимост къмопределена храна, вашето тяло не може да я преработва добре. Вследсвие на това в кръвта Ви постъпват частици, които имунната система определя като "враг" и това стресира цялото тяло. Ако Вие редовно употребявате храни, които не са подходящи за вас, това кара тялото Ви да изпитва дискомфорт, а също така отслабва имунната Ви система и сте по-уязвими към различни заболявания.
 
Апаратът има няколко извода, единият завършва със сфера, в която се поставят ампули с хомеопатични екстракти от различни продукти. Контактът между пациента и апарата ce осъществява посредством манипулатор, който излиза от втория извод ,а на третия извод има подобен на писалка накрайник, който завършва с тъп връх. С него се оказва минимален натиск върху точка от меридиан бял дроб по китайската медицина и върху скалата на апарата се отчита поносимостта на човека към продукта, поставен в сферата.
 
При изследването се отчита моментното състояние на организма. Непоносимостта към дадена храна не означава, че трябва да се лишите от нея до края на живота си. Ето защо някои продукти се спират за период от 3 месеца, а други за 6.
 
Разглеждат се показатели от различни групи: консерванти, подправки, животински протеини, зърнени, сосове, подсладители, пресни плодове, сухи плодове, млечни продукти, варива, отпускащи, риба, зеленчици."
 
Ако се съобразявате с резултатите получени при теста ефектът върху организма ВИ ще е видим. Метаболизма се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.
 
Вега теста не се прилага при хора с байпас, пейсмейкър, бременни и деца под 7 години!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за СТИКС СИЛВЪР 2 ЕООД

СТИКС СИЛВЪР 2 е компания, чиято мисия е да предлага продукти с главна цел  да помагат на хората да се грижат за тяхното здраве. Продуктите, предлагани от СТИКС СИЛВЪР се внасят от няколко страни и всички те са сертифицирани за продажба в Европейския съюз.

Все още няма добавени коментари.