Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОПРЕСНИТЕЛЕН И НАДГРАЖДАЩ ЗНАНИЯТА КУРС ПО РУСКИ ЕЗИК!

Цена: 59.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 118.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 59.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Опреснителен и надграждащ курс по руски език 18 учебни часа граматика + 18 учебни часа разговорен английски. Общо 36 учебни часа. 
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон 02 465 03 26, 0887 886 704 или 0897 813 42. Лице за контакт - София Анева.
 
4. Начало на курса - 28.10.2013г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.”Добрила”10, срещу Стоматологията на Медицинска Академия.
 
6. График за провеждане на часовете - понеделник и сряда от 18,00 до 21,00 часа
 
7. Валидност на ваучерите до 28.10.2013г.
 
8. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704, 0897 813 427
E-mail: ucraya@gmail.com
Уеб сайт: http://www.ucraya.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая, София групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая, София групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая, София групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по руски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая, СофияИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Учебен Център Рая, има удоволствието да Ви предложи оферта за опреснителен или надграждащ знанията курс по руски език. Вземете своя ключ за комуникация, бъдете граждани на света!
 
Ваучерът включва:
  • 18 учебни часа обучение по руска граматика, най-често срещаните трудности за българите изучаващи езика и 18 часа разговорен курс покриващ същия граматичен материал и лексика.
Курсът е подходящ за хора преминали начално ниво на обучение.
 
Бонуси : 
  • Всеки клиент закупил ваучер по офертата ползва 30% отстъпка от цената на следващ курс.
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg, клиентите желаещи да платят на място заплащат реалната цена на курса!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.