Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОПРЕСНИТЕЛЕН И НАДГРАЖДАЩ КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК - 36 ЧАСА!

Цена: 59.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 120.00лв
Отстъпка: 51%
Спестяваш: 61.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Опреснителен и надграждащ курс по немски език (по избор) 18 учебни часа граматика + 18 учебни часа разговорен немски. Общо 36 учебни часа. 
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427, 02 4650326 - София Анева
 
4. Начало на курса - 14.11.2013
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - вториник и  четвъртък  от 18:00 до 21:00 часа. 
 
7. Валидност на ваучерите до 14.11.2013
 
8. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704, 0897 813 427
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 ч.
събота - неделя
8:00 - 18:00 ч.
групово пазаруване- 51% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 51% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 51% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София.СТАНЕТЕ ГРАЖДАНИ НА СВЕТА С УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Учебен център Рая е създаден и организира чуждоезикови обучения, за да Ви помогне да преодолеете езиковите бариери между Вас и Вашите цели.
При нас Вие не само ще придобиете знания по езика, но и такива за културата на съответната държава. Ще обогатите и разширите вече придобити знания, които да ви послужат както за обучение  така и за работа и пътуване в чужбина. Свободното общуване ще разшири възможностите за вашата реализация в немско говоряща среда. Практическото приложение за езиковите Ви познания започва при нас от първия час това ви прави по-уверени в реални езикови ситуации извън класната стая.
 
Офертата включва:
  • Опреснителен или надграждащ знанията курс по немски език, - 36 учебни часа ( 18 учебни часа обучение по граматика, най-често срещаните трудности за българите изучаващи езика и 18 часа разговорен курс покриващ същия граматичен материал и лексика.)
В часовете се работи по граматика, която се закупува допълнително и струва 16лв.
 
Курсът е подходящ за хора преминали ниво на обучение А1 за немски език.
 
Бонуси : 
  • Всеки клиент закупил ваучер по офертата ползва 30% отстъпка от цената на следващ курс и 10% отстъпка от всички други услуги предлагани в офисите на Учебен Център Рая.
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.