Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОПРЕСНИТЕЛЕН И НАДГРАЖДАЩ КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК!

Цена: 59.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 118.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 59.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Опреснителен и надграждащ курс по английски или немски език (по избор) 18 учебни часа граматика + 18 учебни часа разговорен английски. Общо 36 учебни часа. 
 
3. Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427- София Анева
 
4. Начало на курса - 09.07.2013г. за курса по английски език и 08.07.2013 г. за курса по немски език
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - Английски език: вторник  и четвъртък от 09.00 до 12.00 часа; Немски език - понеделник и сряда от 18.00 до 21.00 часа. 
 
7. Валидност на ваучерите до 08.07.2013г.
 
8. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02/4650326
Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 ч.
събота - неделя
8:00 - 18:00 ч.
групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по английски или немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по английски или немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по английски или немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Опреснителен и надграждащ курс по английски или немски език - 36 учебни часа, от Учебен център Рая София.ГАРАНТИРАН КЛЮЧ ЗА БЪДЕЩИЯ ВИ УСПЕХ ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Не пропускайте шанса си да се възползвате от качествено и ефективно обучение. Имате възможността да се радвате на индивидуален подход и висококвалифицирани преподаватели. Вземете ключа за комуникация, който ще отключи нови възможности за развитие и ще гарантира бъдещия ви успех!
 
Офертата се предлага в следните варианти:
  • Опреснителен или надграждащ знанията  курс по английски език - 36 учебни часа ( 18 учебни часа обучение по граматика, най-често срещаните трудности за българите изучаващи езика и 18 часа разговорен курс покриващ същия граматичен материал и лексика.)
  • Опреснителен или надграждащ знанията  курс по немски език, - 36 учебни часа ( 18 учебни часа обучение по граматика, най-често срещаните трудности за българите изучаващи езика и 18 часа разговорен курс покриващ същия граматичен материал и лексика.)
Курсът е подходящ за хора преминали ниво на обучение  A2 за английски език или А1 за немски език.
 
Бонуси : 
Всеки завършил обучение  при нас получава 30% намаление от следващ курс.

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.