Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОХЛАДЕТЕ ЛАПТОПА СИ! СГЪВАЕМ USB ОХЛАДИТЕЛ С ДВА ВЕНТИЛАТОРА!

Цена: 8.50 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 20.00лв
Отстъпка: 58%
Спестяваш: 11.50лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за:   1 бр. Сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора
 
3. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се извършва в рамките на 2 до 7 раб. дни от изпращане на информацията на  e-mail: magnifico_trade@mail.bg. 
 
4. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
5. При получаване на място  в офиса на "Магнифико трейд" ЕООД.на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
6.  При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
7. Валидност на ваучерите 19.06.2013 - 19.07.2013 г.
 
8. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
9. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
групово пазаруване- 58% отстъпка за сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора от Магнифико Трейд групово пазаруване- 58% отстъпка за сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора от Магнифико Трейд групово пазаруване- 58% отстъпка за сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора от Магнифико ТрейдОСИГУРЕТЕ БЕЗПРОБЛЕМНА РАБОТА НА ВАШИЯ ЛАПТОП С ОФЕРТАТА НА МАГНИФИКО ТРЕЙД!

Не можем да си представим ежедневието си без своя лаптоп! Рядко обаче се замисляме за неговата правилна експлоатация! Всевъзможните повърхности на които го поставяме, както и високите температури през лятото влияят зле на техниката! Погрижете са за Вашия лаптоп и той ще ви служи още дълго време!
 
Офертата включва:
  • Сгъваем USB охладител за лаптоп с два вентилатора.
Идеалното решение когато сте на път или за да ви е винаги под ръка или в чантата на лаптопа. Почти безшумен! Не се нуждае от допълнително захранване! Ще предпази Вашия лаптоп от прегряване! Ще увеличи производителността му и ще удължи живота на батерията и процесора.  
 
Характеристики на продукта:
  • Дебит: 30 CFM 
  • Скорост: 2800 RPM 
  • Шум: 21 dBA 
  • Напрежение: DC 5V 
  • Мощност: 1.3W 
  • Ток: 0.26A

Категория: Техника

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.